türkiye cast ajansına başvurdum ve resmim seçildi. görüşmeye çağırıldım. daha önce giden ve nasıl olduğu konusunda bilgisi olan var mı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
+1 yılBen önce Tarsus Cast Ajans'ta çalıştım şu andada Mersin Nirvana'dayım. Aynı oluyor zaten genelde yanlız bu meslekte özgüven çok önemli yüzüne direkt yansıtman gerek, görüşmeler sırasında iş görüşmesinden çok defile modeli olarak giyinmelisin dikkat çekmeli. Bana önce değişik yüz ifadeleri yaptırıp ardından podyuma çıkarmışlardı çıkardıklarında eski arkadaşlar sana yardımcı oluyor onları iyi dinle onların sayesinde işe gireceksin. :)
10 Yorumla
2 3 fotografını 1videonu çekicekler bunlara karsılık para isticekler senden :) kataloga koyucaklar seni, birisi isterse figuran olarak 50 tl veriyor en fazlası arkadan geçiyosun iste o sekil :)
bazı ajanlar o paraya bile göz dikiyor ilk 2 veya 3 işin parasını da onlar istiyor
Sahtekar yani %80 i21 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim 700 TL gitti boşa sahtekar hepsi
Tebrik ederim gorusmeye cagrildiysan seni baya begemmislerdir cunku baya bir elemeden geciriyorlar. benide cagirdilar ama ailem istemedi
10 Yorumla
Burada oturuyorsun konusuyorsun:
downlopaz.com/.../casting-couch.jpg10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
cast ajans felan hepsi hikeye kayıt için paranı alırlar bir daha ne arar ne sorarlar.
30 Yorumla
+1 yılŞöyle geçer;
Oo meslicim hosgeldin mavi pardon pembe donun varmı? Daha once kac kere nerde masa altına girdin anlat bize vs vs öyle uzar gider..10 Yorumla
+1 yılbu senı secen ajans hangısı acaba benıde sectılerde zaten önyargılıydım bı test edeyım dedm berbat bı foto attım mesaj geldı secıldınız falan tabı bı mıktar para ıstedıler kı benım bunlara ıhtıyacımda yok cevremde yönetmen oyuncu arkadaslar var )
30 Yorumla
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=A1tinBT9-kcbuna bir bak
00 Yorumla
+1 yılabim hic bir ajansa basvurmadigi halde aradilar 2 yerden gitmedi yani basvurmadanda internette gorup begendiklerini ariyolar
00 YorumlaYabancılar inki hiç iyi olmuyo internete bir bak istersen russian casting yaz nasıl olduğunu detaylı şekilde görürsün
10 Yorumla
+1 yılTebrik ederim çok sevindim gerçekten.. Hayırlısı olsun.. Bol şans.
10 Yorumla
+1 yılÖnce gidiyorsun tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
gidicem tabi kii
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılSoyle erkek cuzdanini kaybediyor kadın birtakim seylerini ;)
#Emirhancankir100 Yorumla vucudun ve eğitimin en fazla vucudunu kullanışın fotojenikmi utangaç olmamlı nude çekerler
00 Yorumla
+1 yılÇoğu para tuzağı dikkat et bir şey imzalama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan dolan. Paranı alana kadar şunu yapcaz bunu yapcaz derler. Sonra aranmazsin.
00 Yorumla
+1 yılNe olarak basvurduguna bağlı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhaba☺️
Cast ajansı bildiğiniz, tanıdığınız bir ajanssa elbette sorun yaşamazsınız. Fakat bilmediğiniz bir ajanssa araştırma yapmanız gerekir. Benim tavsiyem ajansın ismini google sayfasına yazarak ekşi sözlük gibi yorumların yapıldığı, ya da genel yorumlara bakarak ön bilgiyi almanızdır. Eğer ajansla ilgili bir şey çıkmıyorsa ajansa görüşmeye gittiğinizde yaşınız 18 yaşın altındaysa mutlaka yaşı büyük bir yakınınızla gitmenizdir. Yaşınız 18 üstü ise gittiğinizde sizden para, senet imzalama gibi bir takım isteklerle karşılaştığınızda kesinlikle kabul etmeyin. Düşüneceğinizi söyleyerek bir daha o ajansa gitmeyin derim. Çünkü son zamanlarda ajans adı altında bir çok yer kuruluyor. İnsanlardan para alıp, ya da bir kağıda imza attırarak daha sonra imzayı kullanarak kişileri dolandırabiliyorlar. Bu yüzden çok dikkatli olmak gereklidir. Ajanslar, reklam, dizi, sinema filmi için oyuncu arayışlarında yapımcı, yönetmen ve oyuncu arasındaki iletişimi sağlayan kişilerdir. İşleri çok önemlidir. Fakat gerçekten bu işi yapıp, yapmadıklarına emin olmanız gerekmektedir. Sizi bir proje için çağırmışlardır. Bu çağırdıklarında eğer oyuncu iseniz, sizin oynayacağınız sahne sözsüz bir sahne ise size anlatarak, sözlü bir sahne ise sahneyi size verip, anlatarak hazırlanmanızı ister. Bu hazırlıktan sonra audition denilen kendinizi anlattığınız ( adınız, soyadınız, boy, kilo) gibi ayrıntıları söylediğiniz kısa bir video çeker. Bu videoyu da sizi tanıtmak adına yönetmen ve yapımcıya iletir. Bu videoda aynı zamanda size verilen ya da anlatılan sahne de çekilir. Böylelikle ajans sizin iletişiminizi sağlayan bir aracı olacaktır. Eğer istenilen role uygunsanız zaten sizinle tekrar iletişime geçip, bütçeyi söyler ve size de uygunsa projede oynarsınız. Başarılar...