Babamdan nefret ediyorum sizden yardım istiyorum?

Babamla oldum olası samimi olmadım babam hep bana küfür eder oro. pu s. km kopsaydı sen olmasaydın domuz suratlı şam seytanı gibi ama herseyme kızar bir ruj süreyim oro. pu ya da göz kalemi cekeyim oro. pu babamın hamile bir kadına bile oro. pu demisligi var gerikafalı bir babam var bir abim var o bile bana onun kadar baskı kurmaz bide abiler dmver ya abimde döver ama haklı yere neyse gelelim konuya meslek acık lisede okuyorum sınıftan bir cocuk var o beni tanımak ıstemis muhabbet ettik okul cıkısı beni evime bırakmak ıstedi neyse otobüse bindik konustuk geldik eve bizim yavru kediler var apartmanda gel göstereyim dedim bakıyorduk o sırada balkoldan babam gördü ben cocuga git yanlıs anlıcak dedimm gitti oda sonra babam asayya ındı nerede o diye cocugu yakalamya gitti annem o sırada ne oldu kimdi o cocuk dedi sınıf arkadasım dedim sonra abim indi babam kadar kızmadı düsünün bide abiler daha cok kızar döver abim biraz kızdı sadece sonra babam geldi eve cocugu yakalayamamıs geldigi eve dövdü beni oro. pu diyerek ben agladım annem anlattı cocukla beni Kedilere bakarken görünce oro. puyu bir cocuk getirdi diye bagırmıs evde abimi cagırmıs hemen sonrası malum bana tutturdu okul yok diye abim babama dediki aralarında bir sey olsa cocuk kapıya kadar getirmez sokagın basında bırakır ama babam hala anlamıyor cocukla aramda yemin ederim birsey yoo okadar olsaydı keskede okadar küfüre dayaga deyseydi ben ne yapıcam bu babamla
Güncellemeler
+1 yıl
Cocukla aynı yastayız
Güncellemeler
+1 yıl
18 yasındayım buarada
Babamdan nefret ediyorum sizden yardım istiyorum?