selamlar
aynı okulda olduğum bir kız var ve evlerimiz aynı güzergahta hatta metro beklerken konuşmaya başladık. Aynı zamanda aynı dershaneye gidiyoruz
metronun daha uzun sürdüğünü söyledi otobüsle gidince daha kısa sürüyormuş ve doğru da söylüyordu.
2 hafta önce falan otobüsteyken bana yarın gelmeyip kütüphaneye gideceğini söylemiş ama ben bunu duymamıştım;onun okula gitmediği günde benim boş derslerim (müzik, resim vb.) olduğu için ben de okula gitmeyip dershanenin kütüphanesine gittim. orada onu görünce şaşırdım mesaj attım ''burada da karşılaşmamız imkansız''
sonra cevap attı ''hayır imkansız falan değil söylemiştim'' yazdı. Ayrıca önceki gün bana biraz ters davranmıştı. Ben de onun yanlış anladığını farkedip konuşmak istedim ve durumu anlattım böylece inandı. 7-8 gün onun binmediği otobüsü bekledim (zaman kaybı oluyordu benim için, bu sene zaman önemli lise son sınıftayım.)
Daha sonra zaman kaybı olduğunu farkedip tekrar o otobüsle gitmeye başladım böyle olunca tabi ki de karşılaştık tekrar. İlk selam veren ben olmadım onun vermesini bekledim ve beni görünce sevinmiş gibi geldi ve konuşarak döndük okuldan. Böyle yine 3-4 gün devam etti ama bugün olanlar çok saçmaydı
otobüs durağına gitmek için minibüse biniyoruz biz ve o da arkadaşıyla konuşarak gidiyordu ben otobüs durağının orada indim ordan metro durağına yürüdüm. O inmediği için arkadaşına gidecek falan sandım bu yüzden metro durağına gittim. Gittiğimde o da ordaydı meğersem 1 sokak ilerde inmiş ve hızlı yürümüş tahminimce. Beni gördüğü anda sinirlendi beni takip mi ediyorsun dedi hayır dedim neden otobüsün orada indin dedi, ordan yürüdüm dedim (çünkü 1 sokak ilerisinden daha kısa olduğunu nerden bileyim)
sonra hızlı hızlı uzaklaşmaya başladı ben rahatsız oluyorum otobüse gideceğim dedi ben de yürümeye uğraşmasın zaten korktu diye tamam sen kal ben giderim dedim ama kabul etmedi beni rahatsız ediyorsun dedi. Hızlı hızlı gidiyordu az daha birine çarpıyordu hatta.
Hem o rahatsız oldu hem de ben durum böyle olunca mesaj attım:
ben: Nerden gidecegimize anlasalim ayri yollardan gidelim ok? Ben senin arkadaşına falan gittigini sandim cunku konuşuyordunuz ve ayağa bile kalkmamıştın, veya direk kusebiliriz cunku takip ediyor gibi olmam beni de rahatsiz ediyor
kız:ahahahahahah rahatsiz mi oldun bi de
kız:tuh ya
kız:ben asiri egleniyodum acikcasi
ben:peki küselim
kız: . d
ben: Haklisin da bu arada. Ben olsam ben de takip ediliyor gibi hissederdim
not:kızın random attığına falan bakmayın sinirden atıyordu. Küselim deme sebebimde bence kolay kolay düzelmez bu durum ve kimseyi takip edecek değilim ben.
görüşleriniz neler?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer