Takipçilerine bakarken hesabı açık bi kızın hesabına denk geldim. İki gün önce paylaşım yaptı kız bi video paylaşıp altına edebi sözler yazmış. Erkek arkadaşım beğenmiş. Bugün de fotosunu paylaşmış gündüz. 5 saat önce paylaştı olarak gözüküyordu ve erkek arkadaşım hemen beğeni yapmış. Sorduğumda ilkokul arkadaşım dedi. Lütfen kötü yorum yapmayın sadece fikrinizi söyleyin. Erkek arkadaşım 28 yaşında bu arada.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Erkeğin doğru söyleyip söylemediğini kızı gizli takip ederek anlarsın anca , gideceksin yaşını öğreneceksin, yaşını öğrendikten sonra iyice araştıracaksın ilkokulunu nerede okumuş diye...
Kızım bu işler öyle şüphe müphe ile geçirip gider, eğer yalan söylüyorsa adam enayi gibi gelip enayi gibi de ayrılırsın.
Herneyse ben sana şunu önereyim tamam içinde ona karşı bir şüphe var AMMA VE LÂKİN sakın belli etme, sinsi olacaksın bu gibi durumlarda araştıracaksın, üstü kapalı sorular sor. Bu kadar
(Bu arada çok ta takıntı yapma ha ! Her işin er ya da geç kokusu çıkıyor zaten alfa ol 😎, acele etme RELAX)
Aşkım nasıl araştırayım kızın az takipçili daha iki gün önce yaptığı paylaşım var aktif kullanmıyormuş ki hesabı
Dm den bir yaz bana, ben sana anlatıcam dur
ya da her neyse, buradan anlatayım kızın adı soyadı var mı
Buraya kızı ifşa etmeyim ben olayı anlatayım sana. Kızla bi tane ortak takipçileri olduğunu gördüm dediği gibi kız ilkokul arkadaşı olabilir. Ama neden beğeni yapıyor hemen. Paylaşır paylaşmaz. Kendisine soruyorum cevabı yok arkadaşım diyor görüşmüyorum diyor hatalı olduğu yerlerde suç bastıramayan bir erkek arkadaşım var. Ama haklı olsaydı çok kötü kavga ederdi. Bir de bu kız sürekli saçma sapan hikayeler atıyor. Yemek yapmış atıyor. Kitap çekip atıyor. Erkek arkadaşım da kitap okur edebiyat sever. Sizce aralarında bir etkileşim var mı olur mu ben mi kafamda kuruyorum
Ve erkek arkadaşımın 1000 küsür takip ettikleri var. Takipçileri 300 küsür. Takip ettiği sayfalar genelde araba motor gezi yerleri vs öyle karı kız değil. Bu kadar takipçi arasında nasıl kızın paylaştığı şeyi ânında görüp beğeni yapıyor onu da anlamadım. Muhtemelen sayfasına girip beğeniyor
Yanliş anlamayın, kadının adı soyadı varsa işiniz kolaylaşırdı da o yüzden sordum.
Seni anladım , ama bunun cevabını biz bilemeyiz ya kız ile aynı okulda okumamışsa? Mesela
Herneyse dediğim gibi kızın adını her sitede yazın facebook, Google, iş arama siteleri vs. Vs. Her yerde adını arayın, illa bir yerde bulursunuz.
Ama tabi dediğim gibi çok fazla kafaya takmayın er ya da geç kokusu çıkar zaten, hayatın böyle bir yanı var.
Hayır yanlış anlamadım yardımın için teşekkür ederim biraz taktım bu konuya evet.
Bir de şunu eklemek istiyorum, eğer konu ciddi şekilde sizi rahatsız etmeye başladığı an, karşınıza alın ve konuşun sesiz ortamda başbaşa...
1. Ye sus 2. Ye sus 3. De artık açıl çünkü biriktirdiğin bu olaylar onu en azından seninle empati yapmanı sağlayacak...
İyi akşamlar 🌙
Teşekkür ederim bu duygular benim zayıf noktam belli etmemeye çalışırım. Karşı tarafa da aşırı daralmak istemiyorum. Ben üzülmeyim diye fikrinizi söylemediniz ama yorumunuz nedir görmüş geçirmiş biri olduğunuzu düşünüyorum söyleyebilir misiniz üzülmek yok ben de anlıyorum bazı şeyleri
Yani ben de olsan ben de şüphelenirim , şüpheli bir durum ve evet aldatma ihtimali olabilir yüzde ye koyarsak bu durumdan şüphe ettiğinizden (_ki kadın her zaman hisseder çünkü biz kraliçeyiz 👸💅)
%65 diyorum
Bilmiyorum beğeni konusunda suç bastırmadı ama konuşmuyorum kimseyle dedi. Sizce yazmış mıdır öyle diyorsunuz galiba
Evet :/
Ama bu sizin hayatınız, dediğim gibi az sabır edin gelirse daha da şüphe uyandıracak şeyler o zaman karşınıza alıp içinizi ona dökün. Sizi anlamıyorsa , suçluyorsa da iş bitmiştir zaten
Anladım :/ peki sizce kızı instasindan çıkarması için baskı uyugulamali mıyım
abla net yalandır bu yani bunu da yiyorsan gel bi tur da gec onume oral seks cek yani bu ne bicim soru
Senle sevgiliyken yapması yanlış
İnstadan birilerini takip edip beğeni yapabilir. Bu kadar karışmayı istemiyorum. Ama bu kız dikkatimi çekmişti belki de hesabı açık olduğundan. Sadece sorun neden hemen paylaşımlarını beğeniyor
Bence hemenliğini sorun etme beğenmesini sorun et. Sen biraz genişsin galiba ben asla başka kızları takip edip beğeni uapmasına izin vermem
Genişlikle alakası yok 28 yaşında adama çocuk gibi onu ekleme bu beğenme diyemem. Kendisi yerini biliyor öyle yansıtıyor en azından. Dikkatimi hemen beğeni yapması çekti. Onu sordum zaten. Ama onu yapma bunu yapma böyle ilişkiler olamaz yürümez kendime yapılmasını da istemem
Ve zaten kendini belli ediyor hemen hatalı olduğu yerlerde kabul etmese de suç bastıramıyor
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!