Lütfen okuyun Allah için bir çare verin Hayatım boyunca hep ezildim hiç mutlu olamadım unutamıyorum bunları?

Çok sessiz bir çocuktum ezildim sevgi görmedim. İlkokulda sınıfta bir şey olmuştu herkes bağırarak dışarı kaçmıştı hocada herkesin içinden beni yanına çağırarak deli misin işareti yapmıştı daha sonra mat hocası derste önümdeki ile konuşuyorum diye beni yanına çağırıp herkesin içinde maymun demişti ve daha neler neler yaşadım okul donemlerimde. Babam beni çok hor görüyor nescafeye alerjim oluşmuştu 12 yaşında falandım bana yüzüm kizariyordu içince bana yüzün Çarşamba pazarı gibi demişti kızarak içmeyim diye. (yüzümde çiller var ve küçük büyük benler) insan evladına bunu der mi? Çok şey diyor daha bugün yeğenim 3 yaşında. Dedim ki ablama onun burdaki eşyalarının fazlasını götür kalabalık ediyor zaten kullanilmiyor da dedim aylardır burada, babam da sen de aylardır buradasın ama falan dedi. 25 yaşındayım bekarım çalışmıyorum bir ortama girince sevilmemekten aşağılanmaktan korkuyorum kimse sevmiyor kimse. Küçükken çok ezildim şimdi ise hiçbir şeyi içime atamıyorum deli oldum evden çıkmıyorum temizlik yapıyorum öyle motive oluyorum. Geçen sene sevgilim oldu beni kullandı eski sevgilisine inat olsun diye. Boş animdi çok baglandim ilk kez seviliyorum sandım 7 sene sonra sevgilim olmuştu evlenmek istedim çok sevdim. Bana bir güzelliğin yok gözümün arkada kalacağı birisi değilsin demişti ayrılınca daha sonra abime şikayet etti millete söyledi iftiralar attı adımı çıkardı ben öyle evden dışarı çıkan birisi bile değilken ne hallere geldim artık dayanamıyorum kimseye güvenim yok evde fazlaligim gidecek yerim yok canım çok yanıyor kimse görmüyor herkes beni mutlu deli canım falan görüyor öz babam ablam abim beni eziyor artık dayanamıyorum dayanamıyorum
Lütfen okuyun Allah için bir çare verin Hayatım boyunca hep ezildim hiç mutlu olamadım unutamıyorum bunları?