Allah rızası için okuyun üzüntüden mahvoldum?

Teyzem ve 2 tane kızları var biri 23 biri 19 yaşında ben 26 kız kardeşim 19 yaşında biz bunlarla çok samimiydik can ciğer kardeş gibiydik 2021de anneannem vefat etti bizim annemiz babamız boşunalı 10 yıl oldu ikisi de kötü insanlarla evlilik yaptı biz babamla 3 yıldır konuşmuyoruz dedemin evinde oturuyoruz maddi manevi hiç kimseden destek almadık annemle yaşıyoruz yürümeyen bir evliliği var kocası ortada yok bide çocuk yaptı 2 yaşında bebeği var her neyse biz çok zor günler geçirdik devam da ediyoruz bunun büyük kızı sevgili yaptı iki yıldır oğlanla annesi bunları yediriyor giydiriyor evlerini duzuyor pahalı hediyeler alıyorlar bunların kıyafetlerini dizdiler tavırları hareketleri değişti bizi adam yerine koymaz oldular 3 yıldır kızları gelip bizim eve otu b@ku bahane edip ortalığı karıştırıp kaos yaratıyorlar anneleri de onları tutuyor biz sorun çıkarıyormusuz bidaha gelmiyceklermis biz onlara içimizi derdimizi döküyoruz 3 yıldır kardeşimle bana düşman gibi davranıyorlar dinlemiyolar yorum yapmiyolar dusmanimizi goruyoruz sesleri cikmiyor kardesimle ben soylenip susuyoruz biz fotoğraf cekiliyoruz buyuk kiz bahane bulup storsine eklemiyor ama onun instagrami yokken bile ben hep onu koyuyordum kardesim gibi goruyodum arayıp sormayı kestiler görgüsüz cahil hareketleri var babaları bunları hep kisitladi para vermedi yoksul gibi büyüttü şimdi bizi begenmiyolar teyzem bize surat asıyor konuşmuyor kızlarını tutuyor bizim kavgali oldugumuz bize saldirankadinin numarasini eklemis kızları utanmadan söylüyor 3 yıl öncede bu konu yüzünden tartıştık annemde onlardan oluyor bildiğiniz biz onca derdin tasanin ardında bide bunlarla uğraşıyoruz canım çok yanıyor kimsemiz yok
Allah rızası için okuyun üzüntüden mahvoldum?