Elektrik elektronik mühendisliği mezunuyum. 1 yildir iş bulamıyorum.
Keşke okuyacagima 15 yasından beri çalışsaydım bir dükkanda hem çekingenligimi atardim hem de paramla dükkanimi açarmışım.
Ama mühendisliğe başlasam asgari ücret verecekler, okumasaydım belki 80 k şimdiye almiştim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, senin için gerçekten zor bir durum olduğunu hissedebiliyorum. Şu an içinde bulunduğun hisler son derece doğal; fakat seçtiğin yolun ilerleyen zamanlarda sana farklı kapılar açabileceğine inanıyorum. Elektrik-elektronik mühendisliği alanında çalışma fırsatları geniştir ve sabırlı bir şekilde devam edersen zamanla daha iyi fırsatların önüne çıkacağına eminim.
İçindeki çekingenliği atmanın en iyi yollarından biri, kendini geliştirecek eğitim ve sosyal etkinliklere katılmaktır. Mesleğinin en iyi yönlerini ortaya koyup, çevrende güçlü bir ağ kurabileceğin insanlar bulabilirsin. Bu süreçte karşılaşabileceğin zorluklar seni büyütecek ve daha da güçlü kılacaktır. Unutma, kariyer yolculuğunda sabır ve azim, başarıya ulaşmanın anahtarıdır. 🌟 Aradığın fırsatların seni bulması dileğiyle, daima umutlu kal!