Çok sevdim. Başka kızla yatarak beni aldattı ve hâlâ o kızla beraber çünkü kız sözde seviyormuş. Bir kaç tanıdık kızın yalancı olduğunu ve bir çok erkekle yattığını öğrendi. Bu ama herhalde bilmiyor. Sürekli ikizi beni üzüyor. Ben her kötü günde uzakta olsam bile elimden gelen herşeyi yaptım. Doğum gününü ilk ben kutladım, o üzülmesin diye kendimi ateşe verdim, ailesini savundum ama şimdi çok üzüyor beni. Ona en son attığım mesaj fotodaki. Sonra onu engelledim. Sizce pişman olurmu ve engelden kaldırmam gerek mi?
Boşver biliyo musun aynısını şu an bende yaşıyorum değmiyo sadece biz acı çekiyoruz karşı taraf hayatını yaşıyo bir yolunu bulabilirsen unut derim ben
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya buna verdiğim değeri kimse vermez ve gösterdiğim sabırı kimse göstermez. Şimdide kaşarın biri gelmiş sürekli kız kendini benden üstün görüyor. Komik olan ne biliyonmu? Bu eski sevgilimin parası yok, işi yok, diploması yok, sigara alkol her bok var, yeni 20 yaşina girdi. Sevilecek yanı yok artık ben aptal olduğum için sevdim. DeDim belki ben hayatını düzeltebilirim
Ben bunu çok sevdim be ve bir aydır bana sürekli yeni sevgilisini s*ktigi için hava atıyor ve diyor ki: bu kız beni daha çok seviyor sen sevmedin. Çok koyuyor öyle demesi çünkü kaç kişi şahit onu ne kadar çok sevdiğimi. Sırf ben vermedim diye o kız onu daha fazla sevdiğini diyor
İnsan psikolojisi bu ve anlattıklarından verdiğin değeri anlayabiliyorum. İnsanlar ellerindekinin kıymetini kaybetmeden anlayamıyolar maalesef, kaybettikten sonra da pişman olmaları için çok geç oluyo
Bunlar daha hic. Yinede Kıyamadım buna ve fazla ağır yazmadım ve bütün hatalarını daha söylemedim. O kadar çok sevdim ki hatalarını söylemeye bile Kıyamadım düşün yani.
En İyi Cevaplar