Bir tarafta her açıdan ideal biri vardı ve bana çok aşıktı
diğer tarafta benim sevdiğim kişi vardı ve diğeri kadar ideal değildi ama yine de bana karşı sevgi doluydu
ve ben sevdiğimi seçtim sizce ilerde ne yaşarım bu konuyla ilgili?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir tarafta her açıdan ideal biri vardı ve bana çok aşıktı
diğer tarafta benim sevdiğim kişi vardı ve diğeri kadar ideal değildi ama yine de bana karşı sevgi doluydu
ve ben sevdiğimi seçtim sizce ilerde ne yaşarım bu konuyla ilgili?
İnsan sevdiğini seçiyor başlarda oda senin gibi sevgi dolu olabilir ama sonu hep hüsran bence karşı taraf daha çok sevmeli ki mutlu olasın ama bunu anca kötü tecrübeler edinerek anliyor insan
Cevap
5Cevap
doğru yapmışsın onada ümit vermemiş oldun ilerde ben yapamadım deseydin seni sevenle sonradan sorun yaşardın
Sevgiliden beklentin ne o onemli idealden kastin ne tabi buda onemli bence insanin sevgiliden beklentisi olmamali sevgi saygi ve dostluk varsa hersey guzel olur ama para falansa dert kendin kazan zaten
Büyük ihtimalle pişman olacaksın seveni bulmuşken kaçırmamak lazım seven az bulunur çünkü
Diğeri de seviyor aynı şekilde
Bıraktığın kişinin ideal olduğunu da söyledin artısı daha çok yani
Neden böyle 2 kişiyi deneyip birini seçme olayına giriyorsunuz anlamıyorum hayatınızda biri varken neden ona sadık olamıyor bu kızlar hep bu tarz olaylar duyuyorum bu ara
Deneme yapma şansımız yok mu yani ilk gördüğümüze gidelim mi yani?
Denemeyi hayatınızdaki kişiyle yapın bunu 2 3 kisi üzerinde deneyip milletin duyularıyla oynamayın sonra kimsenin kimseye güveni kalmıyor sizi gibilerin yüzünden
Yo hiç de uzatmadım
Sonunu düsunen kahraman olamaz 😁
Olursun da faydası olmaz
Olursun
Yaş kaç senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?