Arkadaşlar Ben Şimdi Ne Yapcam? Maktülün Yanında Ben Vardım Diye Nasıl Suçlu Olabiliyorum Ve Delil Yokken? Sizce Hapse Girer Miyim?

Arkadaşlar ben üniversite okuyorum. 2 yıldır Kyk'da kalıyordum en son bir anlaşmazlık yaşadım ve yurttan ayrılmak zorunda kaldım. Tam sokakta kaldım derken annemin teyzesi oluyor Zeliha teyze de aynı şehirde oturuyormuş annemin yönlendirmesiyle Zeliha teyzenin yanında kalmaya başladım. Akrabam yani anneannemin kardeşi ama kendisini ilk defa tanıdım. Tek başına yaşıyordu ve çok da iyi bir kadındı. kim? neden? nasıl? Böyle bir şeyi yaptı aklım almıyor. O şerefsiz yüzünden şuanda ben suçlu görülüyorum. Geçen yıl Mart ayında okuldan eve geldim baktım evin kapısı yarı açık Zeliha teyzeye seslendim, ses yok. İçeri girdim salona baktım O an çok kötüydü.. Allah belalarını versin kim yaptıysa. Zeliha teyze yerde kanlar içerisinde yatıyordu. Çığlık çığlığa kaldım hemen 112'yi arayıp Ambulans ve Polise haber verdim gelen sağlık görevlileri baktılar başınız sağolsun dediler. Daha sonra beni karakola götürdüler. Durumu anlattım serbest bıraktılar 1 hafta sonra beni yine karakola götürüldüler. "Cinayet silahı ve herhangi delil olmadığı ve maktülün yanında ben olduğum için ben suçlu olarak görülüyormuşum. Maktülün yanındayım diye ben nasıl suçlu görülebiliyorum? Okuldan geldim kanlar içerisinde ben buldum Zeliha teyzeyi? Hem birini öldürecek olsam niye Ambulans çağırayım? Arkadaşlar dosya yeniden açıldı ben ne yapcam şimdi? Cezaevine girmemden bahsediyorlar ya?

Arkadaşlar Ben Şimdi Ne Yapcam? Maktülün Yanında Ben Vardım Diye Nasıl Suçlu Olabiliyorum Ve Delil Yokken? Sizce Hapse Girer Miyim?