Erkek arkadaşım 2018 yılında evlenmiş, 2 yaşında da oğlu var. Bizimde kendisiyle 7 aydır ilişkimiz var. Karısı mesajlarimizi görmüş. Beni aradı, seni savcılığa vericem vs dedi. Sizce cezaevine girmelik bir durum olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Lütfen evli adamların yakasını bırakın evlenip üstüne çocuk yapmış ne diye yuva yıkmaya kalkışırsınız anlamıyorum. Madem o kadar seviyorsun adamı en başından yar etmeseydin kimseye, o da başkasıyla evlenip çocuk yaptığına göre demek ki seni sevmiyormuş. Yuva yıktığınız yetmiyor gibi bir de 2 yaşındaki çocuğun günahına giriyorsunuz. O çocuk annesiz babasız büyümek zorunda mı? Bunlara sebep olan sizsiniz.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Adamı yar etmeseydin ne demek soru detayını okusaydiniz keşke. Ayrıca evli olması beni ilgilendirmiyor. Demek ki karısı çok trip atan birisi ve yeteri kadar isteklerini yerine getiremiyor adamın oda mutluluğu bende bulduysa olay bitmiştir
- Cevap sahibi+1 yıl
Yani hala yaptığınızın doğru bir şey olduğunu mu sanıyorsunuz? Adamlar eşi ilgilense de ilgilenmese de aldatmaya meyillidir güzel kardeşim kaldı ki empati kurmayı dener misin evlendiğinde 2 yaşında çocuğun var aynı şey başına gelsin ister miydin? Sırf erkek uğruna bir kadın hemcinsine bunu yapmamalı ülkede erkek mi bitti
- Soran+1 yıl
Karısı da kadın gibi olsun o zaman yapacak bişey yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Canım sen onu bırak bak sana ne diyorum evliyken aynı şeyin başına gelmesini istermiydin yapma etme ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Zina davası gibi bir şey vardı sanki djfn neyse kocasına boşanma davası açacağına sana sarmış. Sen niye evli adamla takılıyorsun?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Takılmıyorum seviyorum onu evli olması vs beni ilgilendirmiyor ayrıca konu bu değil ki
- +1 yıl
Sana bişey olmaz ama öbür dünya da iyi dikiş yapacaklar sana
00 Yorumla hiçbişey olmaz ama hakaret tehdit vs işlerine kalkışmayın derim
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Zinadan dava açar sana
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Sonuç ne olur
- Cevap sahibi+1 yıl
Kanit var mi
- Soran+1 yıl
Yani düzenli seks yapıyoruz ama karısının elinde kanıt yok
- Cevap sahibi+1 yıl
Tazminat falan alır senden birde tabii adın duyulur ailen herkes öğrenir metres olduğunu
- Soran+1 yıl
Hmm anladım canım teşekkür ederim
Tam olarak hangi suçtan pardon 😂
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani mesaj içeriginde kadının kocasıyla, yani sevgilimle seks sohbetimiz vardı. Bir kaç gün öncesinde benim evimde seks yapmıştık onunla ilgili bir şeyler yazdım kadın okumuş seni savcılığa vericem vs dedi ağladı bağırdı çağırdı çocuğum babasız kalacak senin yüzünden Allah uzun ömür versin filan dedi bana
- +1 yıl
Yaptığın şeyin doğru olmadığını zaten biliyorsundur da yasal olarak suç teşkil etmiyor.
- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim ya inşallah bir sorun yaşamam 🥺
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yaşın kaç?
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi