Ailemden nefret etmeye başladım?

Selam ailem sürekli beni eleştiriyor boyum, kilom, yüzüm daha neler neler evet kilolu bir insanım ve hayatım boyunca gerçekten çok zorbalık gördüm üstüne yetmezmiş gibi ailem de böyle yaptı ablam özellikle en ufak kavgada dalga geçiyor annem de öyle ikisi bir olup üstüme geliyor bir yandan da babamı dolduruyorlar çoğu zaman hem psikolojik hem fiziksel olarak şiddet gördüm göz yumdum sustum fayda etmedi asla benim canımın istediği bir şey olmaz biyere gidemem arkadaşım sevgilim olamaz böyle bir kafa yapıları var ama ablam her gün gezer sevgilisiyle buluşur ona laf etmezler bazen bir şey yapmak istediğimi söylüyorum hemen kestirip atıyorlar en acısı da evlat ayrımı yapıyorlar annem de çok kilolu ama hala benle dalga geçiyor ablam haklı olsa da olmasa da sürekli onu başta tutuyorlar açıktan okumak istiyorum dedim asla dediler hiçbir kararıma saygı duymuyorlar sürekli aşağılayıcı sözler söyleyip dışlıyorlar ben bunu nasıl bitirebilirim nasıl durdururum mesela ablam kaç tane bardak kırıyor onu bunu kırıyor annem hiçbir şey söylemiyor ben süt döktüğüm için senden nefret ediyorum dedi bilmem ne dedi nasıl durdurabilirim bunu lütfen tavsiye verin ablam çok sinsi hep bizi birbirimize düşüyor

Ailemden nefret etmeye başladım?