Ailemden Nefret Ediyorum?

Ben daha çok küçükken annem olacak o kadın herşeye sinir krizi geçirir eline bıçak alır beni döverdi çok korkardım hep karanlıkta bırakırdı küfürler ederdi birşey yapmadığım halde gelip bağırırdı 4-5 yaşındaki kardeşim annem yüzünden delirmişti sürekli sinir krizi geçiriyordu bağırıp küfür ediyordu onunda hayatını kararttı o kadının sevgiliside hergün eve gelir bağırır küfür eder keşke doğmasaydınız der insanın ağzına alamayacağı küfürleri yüzümüze yüzümüze eder gider küçük yaşta ciğerlerim sigara kokusuyla doldu o kadın küfür edip dövüyordu sonra sigara yakıyordu sigara bitince tekrar bağırıyordu dövüyordu kişiliğim bozuldu ciddi ciddi hiçkimseye sevgi besleyemiyorum sevmeye çalışıyorum olmuyor biri bana baksa direk öldüresim geliyor intihar etmek istiyorum asla istediğim gibi biri olamadım okuldada hep ezildim dayak yedim sürekli hayal kurdum hepsi yok oldu yüzlerce umut bağladım hiçbiri gerçek olmadı üniversite sınavına girdim üniversite kazanamadım daha ortaokulda sınavlardan 05 10 alıyordum en yüksek notum 30 du herneyse intihar dışında bir yol göremiyorum lütfen birileri yardım etsin kurtulmak istiyorum artık yeter
Ailemden Nefret Ediyorum?