Ailemden nefret ediyorum onlarda benden?

Yemin ederim çok geri kafalılar beni küçüklüğümden beri eve hapis ettiler kime söylesem inanmıyor bana bende sonunda gerçekten delirdim kafayı yemek üzereyim yemiş bile olabilirim o kadar çok şey var ki buraya yazamayacağım ben okula gidemedim iş nasıl bulabilirim acilen bu evden gitmek istiyorum kimse evlen kurtul demesin evlenerek hayatımı dahada boka saramam kendime acıyorum beni deli ettiler sonra herkese beni deli diye tanıttılar şiddet falan ne varsa hepsini ben gördüm polise gitmek istedim ama bir bok yapmayacak hiç birisi tamam kendim birseyler yapmam lazım da yapamıyorum herseye karışıyorlar ölmek bile istiyorum çok bıktım... Düşünsenize evinizde misafir gibisiniz sürekli bebek sesi ona göre yaşıyorsunuz bide üstünüze çıkıyorlar bir odada 5 kişi kalıyoruz tamam fakiriz ama o kadar da değil bilerek yapıyorlar Keşke benimde normal bir ailem olsaydı veya hiç olmasaydı benim hayatım uyuyarak geçti onlar yüzünden halada öyle o kadar çok şanslısınız ki... 😔 Biri bana akıl versin tek istediğim bu
Ailemden nefret ediyorum onlarda benden?