Ailemden cidden nefret ediyorum?

Ailemden cidden nefret ediyorum hele hele annem den o kadar iğrenç bir yaratıkki sırf ondan ve bu rezalet hayattan kurtulmak için erken yaşta evlilik kararı aldım babamı hep kışkırtır üstümüze salar bir güzel dövdürür sonra hak etmeseydiniz diye dolaşır her zaman komşunun diğer kızları ile kıyaslanırım en gıcık olduğum şey en çok koyan şey örnek gösterdigi kişi benim arkadaşım ve A dan Z ye bütün kötü veya iyi sırları bende var pekte iyi şeyler yaptığı söylenemez ama ne zaman o kızı bana örnek vermeye başlasa sinirden bütün herşeyini ortaya dökesim geliyor sonra aklım başıma geliyor malmisin kız seni adam yerine koyup sırrını veriyor ve sende içini rahatlatmak için bunları ortayami döküceksin cidden kendimden nefret ediyorum. okul hayatım hep stresli ve endişe ile geçer babam zaten çok eski kafalı biri olduğu için o klişe senaryo puanın düşük gelirse vururum ya da okuldan çıkarırm klâsik. okulda hiç bir zaman ders konusunda sıkıntı yaşamadım Cok şükür ki, bazen abim ve erkek kardeşimi de çok kıskanırim abim ve küçük kardeşim özel okullarda okuyup her zaman istediklerini yapabilen kişiler ben her ay kuş yemi kadar harçlık ile geçinmeye çalışırim onlar anne dedikleri anda önlerine her şey serilir kardeşim bir keresinde onun ödevini yapmadım diye bütün ders notlarımi yırtıp sokağı atmıştı ona sadece bağırdım ve tokat yemem bir oldu. annem bunun yine bir yerleri kalkmış babama seslenir babam beni odaya koyar kapıyı kitler ve beni azarlayip döver kız kardeşlerim de korktukları için hiç bir şey yapamaz lar bazen ablama gider ağlarım ablam evli ve okumuş ama Atanamamıs bir öğretmen belki halimi anlar anneme babamla konuşur o gittiginden beri bana daha fazla baskı uygulamaya başladılar herneyse onun bana söylediği şey "illa sen Bir şey yapmışsın dır" der... her gece uyumadan önce ne yaptım da dayak yedim diye düşünürum bunun için evlenme kararı aldım şimdi neden üniversiteye gitmiyorsun diyiceksiniz o kadar çok gitmeyi isterim ki ama amcalarim ve annem babamın aklı ile oynar ilk kızın okududa ne oldu kocaya gitti bundan ne bekliyorsun ki bunları duymaktan o kadar bıktım ki bı keresinde kardeşim sırf matematik ten düşük aldı diye korkudan eve gelmedi intihar etmek istiyorum abla diye mesaj attı hocalarinin yanına gittim çömelip yalvardım kardeşime geçer not vereceklerini söylediler ama yinede babamın azarindan kurtulamadık hem evlendigim kişinin babası ve annesi çok iyi insanlar onlar benim evde yaşadığım drumun az çok farkında olan kişiler bazen bana acıyıp oğullarına istediklerini düşünüyorum ne kadar ezikce değilmi umarım mutlu olurum ben evlenince kız kardeşlerime destek olup onların mutluluğu ile uğraşicağim herneyse bu kadar bana biraz moral verirseniz sevinirim.

Ailemden cidden nefret ediyorum?