Ailemden nefret ediyorum artık?

Bana o kadar şey yaptılar ki babam her gün vurdu dayak yedim ne zaman ablamla kavga etsek daha konuyu bilmeden beni haksız buldu beni dövdü sürekli küfürler ettiler kilomla dalga geçtiler 100 kilo üzeriyim ablamda eskiden öyleydi Şu an zayıfladı ve benimle dalga geçmeye başladı şişko vs diyor babam bana Çok yaşa diyor öl diyor sonra ben onlarla konuşmayınca yobaz diyorlar hiç sosyal değilsin neden özgüvensizsin diyorlar ablam şu an benim ona anlattığım sırlarımla ona açtığım yaralarımla dalga geçiyor ayrılmak zorunda kaldığım sevgilimin konusunu açıyor durduk yere seni kimse sevmiyor diyor falan ben bu evden gitmek istiyorum sonra ablama vurunca babam da bana vuruyor gerçekten bıktım artık o kadar sıkıldım ki Allah ablamın belasını versin ondan nefret ediyorum sizce ben napmalıyım ablama 7 bin TL lik altın bileklik aldılar doğum gününde bana da hiçbir şey bunu söyleyince çok kıskançsın çok iticisin diyorlar ablam o kadar sinsi ki babama masum görünüp akşam bana neler diyor hep ayrımcılık yapıyor Ailemde bıktım ablam tiktoktan aşırı kilolu bir kız görmüş sürekli onun adını söyleyip benimle dalga geçiyor sizce ben napmalıyım evden kaçmalı mıyım
Ailemden nefret ediyorum artık?