Kocama anne babacısın onlarsız iş yapamıyorsun dedim diye konuşmuyor benimle. özür de diledim. ne yapmam gerekiyor?

4 aylık evliyim ne yapsak gidip onlara soruyor ben kabul ediyorum mesela onlara gidip sorunca babamlar yapma dediler alma dediler haklılar diyip düşüncesi değişiyor. gecen Birikim yapalım dedim o birikimi de gitmiş onlara vermiş onlarda kalsın diye.. bana getirmesi gerekirken.. eşya almaya giderken beni göturmediler sebep ise benim bir haftalığına şehir dışında olmam.. buna göz yumdum neyse dedim resimleri gösterdi attı felan... kaynanam gelip bilezikleri aldı buna sesimi çıkarmadım senden Çalırlar dedi ki ben 34 yaşındayım ama buna da eyvalah dedim ki zaten taktığı bilezik 3 tane başımın gözümün sadakası olsun dedim... ama artık yeter dedim sesimi çıkardım sonuç bu napmam gerek.. muhtaç da değilim memurum kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum herhalde bunu unutuyorlar.. ne yapmam gerek boşanmayı düşünüyorum çünkü ben
Kocama anne babacısın onlarsız iş yapamıyorsun dedim diye konuşmuyor benimle. özür de diledim. ne yapmam gerekiyor?