Kocamın ailesiyle görüşmesini istemiyorum nasıl engel olurum? Ve sizce haklımıyım?

Merhaba kayınbabam bana sarkıntılık yaptı kaynanam ve kaynım inanmadılar bana ama kocam inandı. Ailesini sildi. Benim Doğup büyüdüğüm yerde ailemin yakınında yaşıyoruz yıllardır. Geçen kardeşi aradı ağladı ben yeğenimin büyüdüğünü göremedim diyor anasıda ağlıyomuş. Ama asla görüşemez. Bayramlarda bile aramayız. Benim çocuğum benim sülalemi tanır onunkini bilmez tanımaz oh olsun. Kardeşi aradıktan sonra benimkinin kafası karıştı yalvarmışta kardeşi. Annesi sürekli hastalanıyormuş falan acıtasyonlar yaptı kardeşi olcak şahıs. Ya buraya gelir karşısına falan çıkıp af dilerlerse napcam? Ben olsam haklarından gelirim ama kocam çok vicdanlı babasını af etmese bile anamım kardeşimin suçu yok diyip af ederse napcam. Yani kafamda kurmaya başladım artık benimkinin kafası karışınca
Güncellemeler
+1 yıl
Eltim olucak salak aradı bu seferde ya hiç görüşmediğimiz halde çiçek yollamış kahve makinası yollamış. Ne geçti aceba o örümcek aklından. Bi çiçeğe kahve makinasına kanıcam falanmı sandı? niye kabul etmemişim diye soruyo bide. Niye edim kardeşim ben o ailenin hiçbişeyini istemiyorum. Sende onların gelinisin. Özürlü gibi o kadar laf saydım hala değerlisin falan dio. Gerizekalılık sezdim bu kızda safın teki. İnsanda biraz gurur olur be insan bi geri laf sayar.
Kocamın ailesiyle görüşmesini istemiyorum nasıl engel olurum? Ve sizce haklımıyım?