Kocam ailemle görüşmek istemiyor?

Biz eşimle görücü usülü evlendik. Nişanlılık sürecinde ailemle çok iyiydi evimizden çıkmazdı. Evlendiğimiz gün itibariyle aileme düşman kesildi. Her gittiğimizde surat astı konuşmadı. Ben tek gitmek istediğimde sorun çıkardı. Bana kural koymaya başladı 2 haftada bir gideceksin bazen haftada bir gideceksin diye. Bu olaylar üzerinde çok kavga ettik yıprandık. Bende üstüne gitmeyi bıraktım. Ben kendi ailesiyle aynı binada oturuyorum hemen hemen hergün ordayız. Eşimin bana yaptığını ben ona yapmayacağım dedim ama artık zoruma gidiyor. evliliğimiz 3 yıl olacak kırk yılda bir ailemle görüşür onda da hemen eve gitmek ister. Ablam ve abim var. Ablamgille görüşelim onlara gidelim diyorum ben onları sevmiyorum diyor. Abim yurtdışında yaşıyor, o Türkiye’ye geldiği zamanlar gelmek istemiyor kırk ısrarla geldiğinde de surat asıyor konuşmuyor. Bu arada ben onun ailesiyle görüşmesem boşanmaya kadar gider. artık ne yapacağımı bilmiyorum bu durumu kabul edemiyorum. Ailem onu el üstünde tutuyor böyle yapmasına rağmen yine sevmiyor ailemi. Bir çözüm yolu istiyorum sizlerden 🙏🏻
Kocam ailemle görüşmek istemiyor?