Kocam ailemle görüşmeme izin vermiyor işten çıkmamı istiyor?

Delirmek üzereyim... Bir yıllık evli 7 aylık da hamileyim. Eşim asker aileden ayrı yaşıyoruz. Homeoffice oldukça rahat bir işim var. Ne zaman izne ailelerin yanına gelsek (ikimizin de ailesi ayni şehirde) hep sorun çıkarıyor benim kendi ailemle ablamla tek görüşmeme müsaade etmiyor, kendisi de az kalıyor. Hep istiyor ki ben onun ailesiyle olayım, onlara gelin geldim artık oranın kızı olayım istiyor ama bende gurbetlik çektim duygusalim hamileyim anne desteği istiyorum anlamıyor. Ailesinin ağzına bakıyor son zamanlarda ben bebeğe yardım etmem, dogunca temizlik yemek aksatirsan kızarım, işten çık bebeğe bak diye baskı yapıyor. Zaten aşırı cimri birisi beni hiç duygusal tatmin etmiyor. Üç aylık hamileyken bana beş litrelik su taşıtmişligi, masayı çektirmişliği var... Kahraman türk askeri (!)... Ben bebeğime ismiyle bile hitap edemiyorum ismini degiştirecek diye resmen psikolojik şiddet uyguluyor geçen akşam kaynatam kaynanamin yanında kavga çıkardı sırf annemlere gidicem dedim diye üç saat kavga etti kaynatam bile işi birak diyor bana sanki o okuttu. Boşanmak istiyorum ailem arkamda sana bebeğine bakarız diyorlar. Duygularım çok gitgelli boşanirsam çok rahat olucam ama ya bebeğim babasız nasıl büyür... Gerçi şimdi bile bebeğimize bir tane zıbın almadı yeni tayin olduk ev kurulmadı henüz diyor almıyor ama ben bir zıbın bile alsak nasıl mutlu olacağım ağlıyorum hep kıyafeti hiç eşyası yok diye. Ağlamalarim artık sinir krizi derecesine ulaştı. Şuanda babamın evindeyim konuşmuyoruz napacagim bilmiyorum böyle psikolojik baskıyla ömür geçer mi... Eğitimli alımlı gayet güzel başarılı bir iş kadınıyım bunları yaşadigima inanamıyorum
Kocam ailemle görüşmeme izin vermiyor işten çıkmamı istiyor?