Kocamın ailesi işe görüşmüyorum onlar beni adam yerine koymuyor ama benim evime gelebiliyor?

Hikaye uzun ama özetlemeye çalışayım. Eşimle ilk evlendiğimiz zamanlar annesinin yaptıklarından o kadar doldum ki yanlış yerde yanlış kişilere anlattım yaptıklarını ve 1 seneden daha uzun bir süre sonra bir tanesi eşime anlattı bunu. Eşim odur budur en ufak şeyde bunu dile getirir boşanma tehditleri vs. Başta korkumdan yapma etme diye yalvardığım oldu ama en son bir daha böyle bisey düşününce bana söylemeden önce dava aç gel boşanma davası açtım de bana daha çekemem artık yeter dedim. Öyle sustu biraz daha söylemiyor. Benim için kapıma gelemez köye gelemez gelse kovarım diye konuşuyor eşimin annesi ( benim gözümde asla anne değil) ama eşim bizim evimize davet edeceğini söylüyor. Kendin ağırlayacağın şekilde davet et benden hiç bir şey bekleme dedim ( çünkü bizde tatile geldiklerinde annesi konuştuğu kişilere beni oğlum güzel ağırladı dedi herseyle ben uğraşmıyorum gibi ) bende bu yüzden oğlu olarak sen ağırlayacaksın dedim. Ama yüzlerini görmek istemiyorum. Ablası geliyo kalıyo yiyo içiyo her şey ayağına gidiyo ama eşimle konuşurken bana asla bir selam vermiyor. Bende böyle olunca eşime artık ben kimseyle görüşmek istemiyorum dedim. Tek konuşacağım kişi kayınpederim. Ben böyle deyince sende kendi aileni ağırla dedi bana ben ağırlarım senden bisey isteyen yok dedim. Sorunumuz aslında şu. Eşim benim istenmediğim yere çocuğumu alıp gidiyor şunu söylemiyor eşim yoksa bende yokum. Zaten bu durusu sergilese kimse bu kadar şeye cesaret edemezdi. Annesi benim evinde benimle kavga etti ben yokmuşum gibi takıldı en son benim evimde ben yokmuşum gibi davranamazsın bana dedim ama eşim yine tepkimin abartılı olduğunu söyledi. O an tamamen karar verdim. Suçun en büyüğü eşimde. Annesine gereken tavrı sınırı koyamayan o. Anneside suçlu çünkü hamileliğimde lohusalığımda hayatta unutmayacağım şeyleri var ölsem unutmam. Asla affedemiyorum. Yüzlerini görmek istemiyorum eşimde onlarla ilgili bisey dese beni ilgilendirmez deyip kendi işime bakıyorum ( çünkü artık asla ilgilenmiyorum ölseler dahi ilgilenmem ) onlar beni evlerine istemicek ama benim evime gelebilecek ben istemiyorum evime girmelerini haksız mıyım yani siz olsanız sizi istemeyen sevmeyen kişileri alır mısınız evinize?

Kocamın ailesi işe görüşmüyorum onlar beni adam yerine koymuyor ama benim evime gelebiliyor?