Ya Neden saygi duymuyorlar fazla icli disli olmak istemiyorum? Ozel gunlerde bilirim kizimi yollarim yemege cagiririm yani bunlari yapiyorum ama sürekli bir icli disli olma muhabbeti dönüyor binevi zorluyorlar yoksa kocamla aram aciliyor kocam yuzume demesede ailesine gitmemi istiyor sürekli? Bu nedir arkadas Ya?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılNeden gitmek istemiyorsun önemli olan bu. Gittiğinde laf mı sokuyorlar kötü mü davranıyorlar? Ya da çok sık çağırıyorlar sen de evinde dinlenmek mi istiyorsun? Sana çok iyi davransaydılar gitmek isterdin diye düşünüyorum şahsen, demek ki bir problem var. Orta yolu bulacak olan kişi eşin, yorgunuz bugün gelemeyiz vs diyecek olan o ama bizim erkekler biraz anneci olduğundan bunu asla demiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılKarismak istiyorlar, kayinpeder kafa ütüluyor asla memnun degil hic kimse Ve hicbirseyle muhabbet seviyesi 0 kocamin ailesi oldugu icin oké diyorum ama asla muhatab olmak istedigim insanlar degil kendileri.
- +1 yıl
Eh tahmin ettiğim gibiymiş, çok memnun olsan neden gitmek istemeyesin ki? Çok çok haklısın gitmeye de mecbur değilsin böyle insanların evine
Soran+1 yılEvet Ya gercekten anneler gununde annesini secmem cicegimi alirim, evime arada yemege cagiririm, kizimi yanlarina yollarim daha ne yapmam lazim?
- +1 yıl
Saygını bozmuyorsan sınırı korumanın hiçbir mahsuru yok ya, huzurunu niye kaçırasın zaten
En İyi Cevaplar
Erkek aileleri hep böyle sürekli gelip gitme isterler her şeye karışırlar bizim evden kuş uçsa tüm köy duyuyor sayelerinde. En iyisini kavga edip küsenler yapıyor. Asıl anlayışlı olması gereken eşler ama onlar da anneci maalesef. Ben eşime dedim artık dayanamıyorm laflarndn szlrnden bıktım yürütemicem bu evliliği diye o zaman tamam istersen görüs istemiyorsan gitmeyiz dedi. En son karar verdik herkes kendi ailesine gidip geliyor. Valla bir şey olunca hastym diyorm köydym diyrm anca öyle çözdük
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gitmek zorunda değilsin hem neden sen gidiyorsunki, onlar gelmek zorunda sen evin gelinisin az kıymetini bilsinler bana hediye alın filan söyle. Baktın olmuyor şöyle yapabilirsin her gittinde al fincan takımlarını tencereyi tavayı filan onlar zaten derler bu kız evi götürecek dur diyelim.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEşinin yerinde sen olsan sen de ailene sık sık gitmek isterdin eğer ki aran iyiyse. Bayramdan bayrama değil de en azından haftada bir, iki haftada bir hal hatır sormaya gidilmeli bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
30Cevap
+1 yılEvlendiginizde esinizin ailesini bi kenara birakamazsiniz. Ayrica siz gitmedgnizde cocugunuzda babannesigile karsi soguk ve mesafeli olur. Biraz empati. Kendi ailenize yakin olsaniz gitmiycekmisiniz esiniz gitmek istemiyorum dese ne dersiniz.
07 Yorumla
Soran+1 yılBenim Esim Benim ailemi yilda 2/3 sever gorur onun disinda soylemem gel diye gerek yok ozel gunlerde bilsin Yeter. Kizim var kizimi yollarim kocamin annesine hatta ise baslicam tekrar annesi bakacak, yemege cagiririm arada anneler gununde annesini secmem Neden boyle yapiyor peki kocam? Ne yapmam lazim?
- +1 yıl
Ihtiyacın olduğunda gereksiz görmedin. Aile iliskilerinde çikar iliskisi olmaz. Senin gitmedigin yere cocugunda gitmek istemez. Calisirken esinin annesi gelip gittiginde gorustgunde sorun yok cunku neden calisiyosun cocuguna birinin bakmasi lazim. O zamn gereklide keyfiyetten gorusmk istediklerinde neden gereksiz. Bak benim erkk kardesimde evli bir yigenim var uzaklar. Sehir disinda esi gun icinde belki 10 kez annesiyle ablasiyla halasiyla tlfda konusuyo sesli ya da goruntulu annemide ararsa hafta da 1. Biz her ihtiyac duydugunda yaninda olduk. El ustunde tutmamiza ragmn bize mesafeli. Bu durumdan annemdr babamda cok uzuluyi bende dahil. Bizim ne kabahatimiz var. Geldginde 1ay durdu iki kere geldi gunduz geldi gitti. Benim annem de hem ogluna hem torununa hasret. Yapmayin esinizinde sizden once bi ailesi vardi. Cocuhunuz var. Biraz empati yapin
Soran+1 yılBakin anneler gununde kendi anneme cicek alirken kocamin annesini secmem onada alirim, arada yemege cagiririm fazla degil yeterli Bence, kizimi yollarim sevsin diye haftada 1 kere, calismaya baslicam annesi bakacak. Ben daha ne yapmam lazim soylermisiniz? Benden ne istiyorlar?
- +1 yıl
Almaniz gerekiyo zaten cunku artik oda sizin bi anneniz sayilir. Ayrica kızınıza neden kendi anneniz bakmiyoda esinizin annesi bakiyo. Hem demek istedgimi tekrar soyluyorum cocuklar annelerinden etkilenir sizin mesafenizi hisseder. Ve oda mesafeli olur. Sizi esinizin ailesinden uzwk tutan ne neden bu mesafeniz
Soran+1 yılAlmaniz gerekiyor diyorsunuz oyle bir mecburiyetim yok, istedigim icin aldim Bu konuda biraz aydinlanin hic kimse birseye mecbur degildir. Benim Annem uzakta 1 saatlik yol, onun annesi yakinda Ve kocam kendi dedi Annem baksin dedi Tamam dedim. Bunun disinda geldiklerinde en guzel sekilde hizmet ediyorum guzel yemekler, Sohbet muhabbet olsun eslik ediyorum. Benim gitmeme sebebim annesi herseye karismak ister bilmek ister Şu an annemdeyim ama herseverinde haberi olur kocamdan alir haberi, tek Bu degil sürekli agiz arar evin kirasina kadar ogrenmek ister, ozel diye birsey kalmiyor. Kayinpeder kadinlari asaglayan bir Adam kendi karisinada bagirip cagiran biri zaten, bana geldiginde mangal yapmak istemis Bizim terasda bir örnek vereyim bende olmaz baba ev kira ev sahibi cok titiz dedim bahceli Evde olur dedim. Oda Sen istemiyorsan Biz istiyoruz dedi. Ve birsuru örnek daha… Ev Benim Ve kocamin ama sadece kocamin olarak goruyorlar. Bunun disinda kendi fikrimi beyan etmek isterken bile hoslarina gitmiyor cunki kaynanam kendi dedigi olsun isteyen biri. Ben daha Niye gidiyim? Icimden gelmiyor cunki kocam sürekli annesiyle Iyi olmami bekliyor kendi annemle oldugum gibi o Benim annemi kendi annesi gibi sevebilir mi? Hayir. Ee bendede Ayni durum? Annesi 15 dak uzaklikta kaliyor bana diyorki kocam Senin annen gelip yatiyor Kadin 1 saat uzakliktan geliyor Benim Annem yatmaya bile gelmiyor diyor? Ben boyle bir kocaya ne diyiyim? Sen kendi anneni goruyorsun ben kendi annemi gormuyorum diyor bende git sana gitme diyen mi oldu dedim? Asla gitme etme demem asla yani soruyorum Bu tutumum yanlismi Biktim artik. Evlendik annesi ertesi gunu aradi gelin diye, allahin hergunu aradi Ya beni Ya kocami. Artik yapma ozelimiz kalmadi dedim. 2 gelini daha var onlar uzakta gelip gitmediler ogullari olsun hep isleri olur. Benden daha ne istiyorlar? Ben icli disli olmak istemiyorum kocamin ailesini memnun etmek icin evlenmedim ben. Kocam Ve kizim onemli onun disinda sevgi saygi VAR DAHA NE?
- +1 yıl
Bakın sorunlarınız olmuş olabilir. Ama bunu mesafeli durarak çözemezsiniz. Eşinizin kapahati var. Sizin degil esinizin demesi daha uygun olur. Nasil bi algi olusuyo biliyomusunuz. Disardan soyliyim oglum evlendi bizi unuttu esi bizle gorustrmuyo bizi sevmiyo
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. saygıdan ötürü zorundasın, tamam sürekli değil dip dibe olmanıza gerek yok ama öyle özel günden güne de cok az olur, uzak dursan hem Eşin kırılır bunu Sevdiğine yapma bence, hem sonuçta o da Anne Baba, senin Ailen kadar onlar da Aile.
00 Yorumla
+1 yılOnlar da anne babanız...
Özellikle size karşı bir hataları olmadıysa bu tavır hoş değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılYa Benim kocam ailemi yilda 1/3 gorur israr etmem ama bende Neden israr var? Ve ayrica herseye karismak bilmek isteyen insanlar istemiyorum Ya kocamla arami aciyorlar onlar a der ben b derim kocam onlari dinlemek ister vesaire kavga cikiyor
+1 yılVallahi kim ne derse desin siz eşinizle evlisiniz ailesiyle değil kimse kimseyle zorlada muhattap olmak görüşmek zorunda değil ve bunun için trip yemek mobbinglere katlanmak zorundada değil hiç bir insan için değişmeyin içinizden geleni yapın kimse kimsenin kölesi değil
30 YorumlaAnneler çocuklarını erkek çocuklarını El Bebek Gül Bebek büyüdükleri için hep yanımızda olsun gözümüzün önünde olsun istiyorlar Bu da o aileyi mutsuz ediyor maalesef
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta eşiniz ve ailesi olmasaydı o sevdiğiniz erkek dünyaya gelmezdi , işin bu tarafından bakmak lazım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 977 cevap paylaştı.
+1 yılKocan biraz saygılı olsun her zaman içli dışlı olmak iyi değil
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet kocam Aynen dediginiz gibi icli disli olmak istiyor hep. Ben kendi anneme gidersemde kendi annesini öne súrüyor hep resmen Bugun anneme gelmek istedim önce Benim annemin yanina git dedi kavga cikardi…. Halbuki kizimi yollarim sevsinler diye, ozel gunlerde bilirim onlari, yemege cagiririm arada daha ne yapmam lazim?
- +1 yıl
Kocan ile başbaşa konuş benim senin aile ne saygım var değer veriyorum da lakin herşeyin fazlası zarar herkesin kendi hayatı var de
Soran+1 yılDedim kac kere dedim anlamiyor
- +1 yıl
O zaman kocayı anlayacağı dilden konuş
Soran+1 yılOylede anlamiyor Benim ailemi istemiyorsun diyor ozaman baydim Ya
- +1 yıl
canım mısın de aileni istemesem hiç görüşmem de ben çok sık gitmeyelim diyorum de
+1 yılailesiyle muhatap bile olmak istemediğin kişi ile neden evlendin netice de onların yetiştirdiği adamla uyuyorsun garip geldi
00 YorumlaMecbur değilsin. Akıllı ol kocanı yönet gitmezsin
010 Yorumla- +1 yıl
@KralMiyav Bir yorumdan nasıl karakterimi tanıdınız acaba? Kimse sizin ailenizi sevmek zorunda değil. Bu kadın kimseyle oturup kalkmak zorunda da değil. Ona kötülük yapmamış olsalar bile bazen insanların sohbetleri ve karakterleri birbirine uymaz. Eğer o insanlarla yaptığı sohbetten zevk almıyorsa neden onları çekmek zorunda? Kendine bu kötülüğü yapmamalı. Tabiki mesafeli bir şekilde saygı duyulur ama iç içe olmak istemiyorsa bu onun en büyük hakkıdır. Kocasının ailesi de bu kadar yüzsüz olmasınlar. Kadın istemiyor sonuçta..
Soran+1 yılEvet fazla olmasada arada goruselim diyorum ama kocam Bunu istemiyor icli disli olmak istiyor ben istemiyorum? Kendi hayatim var Ve sürekli etrafimda olsun istemiyorum, karekter olsun dusunme tarzi olsun uyusmuyor. Evliligim Bu yuzden sallaniyor kocam cok aileci
Soran+1 yılDegisecegini artik dusunmuyorum. Cok kez konustuk. Devam ediyor. Istemiyorum artik ip inceldigi yerden kopsun. Kendi ailesini kizini karisini dusunmeyen erkek istemiyorum. Aile herkes icin degerli ama huzurunu bozuyorsan sürekli yolun acik olsun.
- +1 yıl
İlerde evlenirsem en korktuğum erkek modeli. Kendi başına sorumluluk alamayan, anne kuzusu, ailesi herşeyine karışan, sürekli bizden faydalanmaya çalışan, eşimi kandırıp bana küstürecek, hergün gelip oturacak falan hergün onların hizmetiyle mi uğraşılır. Korku filmi gibi geliyor. 😅 Gelirlerse eşini mutfağa sok. Çok meraklıysa yemeklerini, çaylarını temizliklerini de eşin yapsın. Sen hizmetçi değilsin. Kazandığımız para bize yetmiyor hrgün gelip yiyip içip gitmesinler de. Çocukları falan bahane edersin.. Huzurun olmadığını söyle. En azından bu kadar sık gelmesinler hastalanıyorum, yoruluyorum de. 2 ayda bir gelseler yeterli bence. 😂
+1 yılKocanın ailesi degil, hani evlenince seninde annen-baban oluyorlar ya...
Aynı şey erkekler içinde gecerli...
00 Yorumla
+1 yılBenimki de tam tersi elim kozumu göndermiyor annemle arası kötü diye sadece kendi gelirse kızım gidebiliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Mecbur degilsin bende fazla gitmemeye basladim, herkesin hayatı var yatar dinlenirsin işlerin vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan da senin anne babana aynini yapabilir diyorsan haklisin
214 Yorumla
Soran+1 yılYa Benim kocam ailemi yilda 1/3 gorur israr etmem ama bende Neden israr var?
Cevap sahibi+1 yılÇünkü sen onların ailesine girdin farkında mısın bilmem. Biriyle evlenince ailesini, kültürünü, kısacası herşeyi kabullenerek evleniyoruz ya hani?
Soran+1 yılAilesinden banane? Yatagimi ailesiyle mi paylasiyorum?
Cevap sahibi+1 yılAklın fikrin hep alakasız şeylerde. Sen kocana değer vermiyor musun? Kocanın anne babasi senin de anne baban olmuyor mu?
- +1 yıl
""Çünkü sen onların ailesine girdin"" sadece kadın değil ki erkekte kadının ailesine girmiş oluyor.
Soran+1 yılDeger veriyorum tabi ama deger veriyorum diye sürekli yanlarinda mi olmam lazim? Surekli evimde mi olmasi lazim? Kocamin istedigi Bu. Kizimi yollarim yanlarina Ve arada yemege cagiririm ozel gunlerde bilirim daha ne yapmam lazim pardon?
Cevap sahibi+1 yılKocanı dinlemen lazım. Mutlu değilsen boşan tatava yapma
Soran+1 yılHaha cok komiksiniz dinlemek karsiliklidir. O kafa bende yok olamazda
Cevap sahibi+1 yılO zaman ayrilacaksin. Böyle dik kafalı olduğun için de birgün pişman olacaksın. Çünkü kimse dört dörtlük değil. Sen kocanın iyi yönlerini bırakıp da aile konusuna takılıyor isen kötü olan sensin burada
Soran+1 yılSoruyorum size anneler gununde cicegimi alirim annesine kendi anneme alirken onun annesini secmem, kizimi yanlarina yollarim sevsinler diye, ayrica annesi bakacak kizima oké dedim, arada yemege cagiririm gelir giderler, daha ne yapmam lazim? Soylermisiniz? Ne bekliyorlar benden daha? Onlarin istedigi icli disli olalim istemiyorum Bunu? Bunun disinda hizmet olsun geldiklerinde en guzel yemekleri sevgi dolu karsilarim.
Cevap sahibi+1 yılBak belki sonuna kadar haklisin. Ama şu var; onun "anne babasi" . Dolayısı ile senin de. Ve bilirsin ki aile atsan atılmaz satsan satilmaz . Yani evlilik sürdükçe devam edecek böyle
Soran+1 yılYa ben kocama gitme demiyorum git ilgilen diyorum yap diyorum asla demedim gitmeyeceksin diye dememde. Ama ben nezaman kendi aileme gelmek isteyim Evde kavga cikiyor önce Benim anneme git ya da Benim ailemi istemiyorsun muhabbeti donuyor sürekli. Kocam ne istiyor benden? 2 gelini daha var ne gelirler ne giderler yilda 1 kere uzakta kaldiklari icin 1 saat yok. Ben ama o 1 saat yol olsun kendi aileme geliyorum onlar gelmiyor. Ve Neden benden bekliyorlar herseyi? Ben yakin oturuyorum diye benden boyle birsey bekleyemezler Benim gayem aile olmak ama Esim Anne kelimesini agzindan dusurmuyor. Evlendigim ertesi gunu annesi aradi Ya kahvaltiya gelin dedi. Hergun allahin hergunu Ya beni Ya kocami aradi. Artik yapma ozel hayat birakmiyorsun anne dedim Tamam dedi azaltti cok sukur. Simdide kocam basladi ailemi istemiyorsun diye Ayni sözü anneside soyledi bana. Yani yaptiklarim asla yeterli degil annesi hergun gelmesi lazim hatta yatili bile kalsa hoslarina gider. Yemin ederim biktim Ya. Sonunda dedim kocama anne kuzususun Sen baba oldun ama aklin havada. Geri don ailene Bu sekil yapacaksan dedim kendi ailenin huzurunu bozarak ne geciyor eline dedim Ya? Ben aileme geldigimde olay oluyor
Cevap sahibi+1 yılBak ben de seni haklı buldum inan. Ama kocan annesine ailesine düşkün biriyse ve o şekilde davranıyor ise emin ol bunun bi çözümü yok. Bazı erkekler kendi eşi ve ailesi arasındaki dengeyi iyi kurar. Bazıları ise ailesine hayır diyemez ve eşini ailesini huzursuz eder hep. Senin eşin de ikincisi ve elden gelen bisey yok ki? Tanımadan mi evlendin sanki
Soran+1 yılEvet kesinlikle ailesine Hayir diyemez benimle huzurunu bozar onu tercih eder. Gozumu yoksa bosanalim ozmn gercekten yoruldum. Surekli Benim ailemi memnun et cabasinda Annem hergun gelsin gitsin istiyor ben istemiyorum ozelim yok mu Benim? Konustuk cogu kez anlamiyor artik yoruldum…
Mecbur değilsin elbette ama arada gitsen iyi olur hem kocanı memnun edersin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıltabiki değilsin
size bunu hissettiren eşiniz hatalı00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle bir zorunluluğun yok :D Biraz arkadan dedikodu yaparlar hepsi o :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar yok olmadığı müddetçe bu dünyada düzen hiç bir zaman iyileşmez.
05 Yorumla- +1 yıl
Siz yok olun insAllah her pisligin başi sizsiniz
Cevap sahibi+1 yılKadın kadının düşmanıdır. kaynana gelin , elti elti, görümce gelin düşmanlığını biz yapmıyoruz.
- +1 yıl
Daha beterini yapiyosunuz
Cevap sahibi+1 yılEşlerimiz ve çocuklarımız için ömrümüzün sonuna kadar el işlerinde çalışıp fırça, mobing, küfür yiyerek mi beteriz. yılda bir gün bile kendimize ayıramadığımız için mi beteriz. yoksa sofrada yiyeceğin biri az olduğunda canımız istemediği içinmi.
- +1 yıl
Ayni seyi kadinlarda yapyor esinden memnun değilsen boşan zor değil
+1 yıltipik türk kezbanı...
sizin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyor evlenmeseydın a.. mk00 Yorumla
+1 yılAz da olsa gitmek lâzım. İnsan, evlendiği kişinin ailesini de saygıyla-sevgiyle gözeteceğini bilerek evleniyor.
00 Yorumla
+1 yılyani o sizin ailenize geliyorsa sizde onunkine gitmeniz iyi olucaktır
00 Yorumla
+1 yılMecburiyetin yok. İstemezsen gitme.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Açık açok dile getir sende
00 Yorumla
+1 yılGerektiği zamanda gidilmesi makul
00 YorumlaSuç sende zamanında fazla yüz vermiş sin bence
00 Yorumla
+1 yılne hayal etmiştin ki sen evlilikten?
00 YorumlaHer zaman olmasa da arada gitmelisin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende az kurnaz ol arada git
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılsaygı duyulması lazım
00 Yorumla
+1 yılHal hatır oralak gittik arada sirada bence
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış düşünüyorsun ama
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBinasıl bir evlilik anlayışı
00 Yorumla
+1 yılHiç gitme iletişimi tamamen kes
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılKaç yıllık evlisiniz
00 Yorumla
+1 yılGit nolcak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Boşan gitsin
00 Yorumla
+1 yılDeğilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgit me bize nd
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatağa alma iki günde kendine gelir 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNereliler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır değilsin
00 Yorumla
+1 yılNeden uzak duruyun
01 Yorumla
Soran+1 yılYa Benim kocam ailemi yilda 1/3 gorur israr etmem ama bende Neden israr var?
- Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılArada gitmek lazım
00 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi