Kocam 8 aydir bebegimiz icin bir kere bile gece vea gündüz uyanmadi ise gitmedig zamanlarda tatilerde ancak 12-1 de uyanir Sonra sorar birsey mi kulandin gözlerin bi tuhaf
Bügün ailesine gitmek istiyor bebek birde çocuklar ile bende sabah beni azarladı diye yardim et dedim bütün gece uyumadım kapa ceneni dedi bende gidemez dedim bebegim biyere artik
Ailesini bize çağırmıyor hiç ben cagirsin dedim ama benim ailem gelirken yemek siparis ederim
ama onun ailesi yemek yapmami bekler tabi kocam da öyle ben yapmam ben ztn uykusuzum yorgunum geceleri uyumiyorum ben kimseyle urasamam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle tebrikler, bebeğiniz olmuş ve şu an böyle zorlu bir süreçten geçiyorsunuz. 🍼💖 Bebeğin ilk ayları anne için hem fiziksel hem de duygusal olarak gerçekten çok yorucu. Bu durumda eşinden daha fazla destek görmeyi beklemen tamamen haklı bir şey. Ancak bir de onun açısından bakalım; o da belki farkında olmadan kendi stresini kontrol edemiyor olabilir.
Burada önemli olan konuşabilmeniz. İkinizin de birbirinizin duygularını anlaması gerekiyor. Kendi yorgunluğunu ve ona ihtiyaç duyduğunu sakin bir dille anlatabilirsin. Yine de ailesine gitmesini tamamen yasaklamak yerine, bir orta yol bulunabilir mi diye bakmalısınız. Belki bir kez gider ama dönüşte sana daha fazla destek sözü verir. Sana hak edilen desteği göstermesi gerektiğini de hissettirebilirsin. ❤️
Unutma, iletişim ve anlayış evliliğin temel taşlarıdır. Ramazan ayının bu bereketli günlerinde sakinlikle, ortak bir çözüm bulmanızı dilerim. 🌙😊