Kaynanamın evine gitmiyorum diye kocam bana trip atıyor haksız mıyım?

Kaynanam ve görümcelerim sebebini bilmediğim bir kıskançlıkla peşimde. o kadar saçma şeyleri kıskanıyolar ve tavır alıyorlar ki anlatamam ve bu kıskançlıkalrı bana düşmanlık beslemelerine kuyumu kazmalarına itiyor onları. Sürekli kusur arıyolar. Eşim bana bir hediye alsa adama küsüyolar tribe giriyolar bugüne kadar annemize niye almadın diyolar. En son düşmanım diye tanıttıgımız (eşim ve benim) bir kaşmerle sırf bana inat dostluk kurup aynı sofraya oturdugunu gördüm bir kere uyardım tekrar yapınca birdaha evine gitmedim şu an büyük bir kaos var. Kızlarını ve dier akrabaları kaynanam bana akrşı dolduruyor ve hiç biri benimle görüşmüyor. Hastalandıgında geçmiş olsuna felan gittim ama binbir çeşit laf işitip mileltin içind ebeni rezil edip yolaldığı için gidesim gelmiyor eşimle boşanmamızı istiyor. Az önce sofra kurdum görümcemi davet ettim gelecekti bir saat geçti yok iki saat geçti yok. Eşim aradı nerdesin diye millet bize toplandı sizde gelin diyor. O kadar emek ettim saatlerce hazırlık yaptım gelmeyeceğini bile söylemedi. Şimdi durdular durdualr eşimi armaış gel balık ye diyo kaynanam eşimde ben gitmedim diye bana küstü. Hem anası beni çagırmıyor hem evime gelmiyorlar hem de eben gitmiyorum diye suçlu oluyorum.

Kaynanamın evine gitmiyorum diye kocam bana trip atıyor haksız mıyım?