ABD ordusunda sakal serbest iken neden Türk ordusunda saç sakal yasak daha da önemlisi Türk ordusu neden ABD ordusundan daha disiplinli

ABD ordusunda sakal serbest iken neden Türk ordusunda saç sakal yasak daha da önemlisi Türk ordusu neden ABD ordusundan daha disiplinli

Abd de serbest diyen kim 😂
Çok film izliyorsunuz galiba her iki tarafta bazi özel güçleri saç sakala karışmaz. Görevin olduğu yere göre o konuma uygun bir şekilde sac sakal bırakılır ki ortama uyum sağlansın çok kolay tespit edilmesin
Aşağıdaki türbanlı kadın asker yorumuna katılıyorum askeriyede ve polisiyede olmamali.
Cevap
5Cevap
Sakal isteyen özel kuvvetlere katılsın diye olabilir. 😂
Özel Kuvvetlerde de yasak değil mi?
Bizim ordu prusya ekolünden geliyor o yüzden disiplinli
Disiplin iyidir onların başarısı bundan dolayı türk askeri 🇹🇷
Ama aşırı fazla ve gereksiz buluyorum tamam bir yere kadar iyidir ancak ABD de Türkiye deki kadar fazla değil yine de süper güç bunlar
Ben onların disiplinine hayranım zaten etkileyici
ABD nin mi?
Peki sence vatanına milletine bayrağına aşık birinin subay ve astsubaylara karşı saygısını kaybederse bu onu vatan haini yapar mı? Çünkü bazıları var üniformayı kötü amaçlı kullanıyor mesela karı kız için
Memurlara skal serbestliği geldi
Yakında bunada gelir...
Gerek var mı sakala
Ama sonuçta herkes özgür olmalı bence türbanlı kadın askeri getirenler bunu da serbest hale getirebilir
Ciddiyet ve disiplin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?