Hayat çok yordu intahar geçiyor kafamdan ama kızım var onun için dayanıyorum?

26 yaşındayım hayat artık çok yoruyor beni hatrı sayılır seviyede zenginiz galericiyiz ve 4 erkek kardeş ve babam aynı yerde çalışıyoruz ve ortagız yani hepsi babamın malı ama mal ayrımı yapılmadı daha babam evlat ayrımı yapıyor 2 abim bizden daha çok çalışıyormuş bizden daha çok çabalamışlar zamanında onlar istedikleri şekilde harcama yapıyorlar ama ben ve diger abim yapamıyor diger abimle ben ayrı altıımızı bozdurduk ayrı araba alıp satmaya çalışıyoruz ama o ayrı satan abim iyi alıp satıyor benim rızkımdanmıdır bilinmez alıp satamıyorum ve elime para geçmiyor babam 3 abime ve bana oturmamış için ev verdi ve ayrıten aylık getirisi olan 1000 tl lira adam başı para düşen bir yerden kira alıyoruz diger 2 abim hem 1000tl kira alıp hemde dükkandan istedikleri kadar harçama yapıyorlar bende ayda o gelen 1000 TL ev geçindirmeye çalışıyorum ve düşünün 9 aylık kızım var babamdan para isteyince hem evimde otoruyosun hem 1000 lira kira alıyosun diyor şaka gibi 1 ay boyunca bin lirayla ne yapılabilir elektirik su İnternet faturalar o bi liranın içinde bazen kızıma bile yetemedigimi düşünüyorum intaharı düşünüyorum ama bunu kızıma yapamam onu babasız bırakamam babam paraya tapmış cimrinin teki küçüklükten beri hiç bir çocugunla sevgi göstermemiş birisi 4 tane ablam ve bir tane benden küçük kız kardeşim var hepsi 15 yaşında evlendi evlerinde mutsuzlar ama babamı umrunda degil kimseyi dinlemiyor ve herşeyi kendisi biliyor ve bu adam kendini namaz kılıyor diye mükemmel zannediyor. Diger 2 abimle ve babamın kafaları aynı düşünce yapım onlardan o kadar farklıki anlatamam ve ben bu insanlarla sabah 8 akşam 7 kadar beraberim kafayı yicem bir yandan geçinememek bir yandan baba sevgisizligi bir yandan da böylr bagnaz insanların içindeyim ne yapıcam. Hiç bilmiyorum. Lütfen buraya kadar okuduysan güzel cevaplarınızı bekliyorum. Yazdıklarım her şey dogrudur.
Hayat çok yordu intahar geçiyor kafamdan ama kızım var onun için dayanıyorum?