Kızımla ne yapacağım artık anlamıyorum tükendim?

Arkadaşlar 16 yaşında kızım var en baştan başlıyorum kızım 10 yaşındayken annesi bizi bırakıp gitmişti ayrılmıştık Çok zorlu dönemdi ben çalışıyordum kızıma annemle babam bakıyordu ve ondan küçük 2 çocuğum daha var ama onlar da sorun yok. Her neyse ben pek ilgilenmedim kızımla şidmi büyüdü ama dersleri çok kötü lise 3 gidiyor okurla ki rehberlik hocası bizi aradı müdürle ve psikiyatre yönlendirme yaptılar gitmek zorundaymış cuma günü randevumuz var ama. Nerseyse bizimle hiç iletişim kurmuyor her şeye bağırıyor bunda bende suçluyum kabul ediyorum nerseyse hiç bişeyle ilgilenmedim ne yapmam lazım artık anlamıyorum. Annesini mi özlüyor ondan mı böyle yapıyor bişey diyemiyorsun gözleri doluyor direk hep yalnız odadan çıkmıyor telefonunu mu alayım ne yapayım. Sadcee bunlar değil dersleri de aşırı kötü beni zaten görmüyor 8de geliyorum 9 da yatıyorum yanımda oturmuyor bile pazar günleri iznim oluyor bi ondada dışarı çıkıyorum kafa dağıtmak için dinleniyorum ne yapayım 11 ve 12 yaşında kardeşleri var sürekli kavga ediyorlar. Beni babası olarak görmüyor bi kere gelip bana sarılmadı öpmedi beni ve şöyle de bişey var onu da anlatayım bari 4 yaşına kadar ben kızımı gördmeidm annesi gitmişti hamileyken hiç görmemiştim kızım 4 yaşına gelince barıştık
Kızımla ne yapacağım artık anlamıyorum tükendim?