Kızım benimle takılmıyor artık, çok üzülüyorum, ne yapmalıyım?

35 yaşındayım 15 yaşında kızım var 20 yaşımda doğurdum abla kardeş gibi büyüdük her şeyim oldu çok yalnızdım arkadaşım oldu benim hala daha hiç çevrem yoktur kızımla takıldım hep benim gibi olmasın diye kurslara gönderdim kendini geliştirsin diye her şeyi yaptım ama artık benimle dışarı çıkmak vs istemiyor bugün alışverişe gidelim dedim anne yorgunum dedi sonra arkadaşları ile çıktı dışarı izin veriyorum kısıtlanıyorum ama üzülüyorum sıkıcı anne olmak en büyük korkumdu ve kızım şu an benimle hiç konuşmuyor erkek arkadaşı varmış hiç kızmam buna rağmen anlatmadı ben gördüm onları kızım neden söylemedin diyince uf anne çocuk değilim artık dedi sonra özür filan diledi ama bilmiyorum nerede yanlış yaptım kızım bana değer vermiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben çocukluğumu yaşayamadım hep içimde ukte kaldı bazen dusunuyorum sanırım kızımı büyüterek içimdeki çocuğu büyütüyorum sanıyorum sanki ben ne ile mutlu olacaksam o da öyle mutlu olacak sanıyorum biraz kendi haline bırakmam lazım anlıyorum teşekkür ediyorum yorumlarınız için
Kızım benimle takılmıyor artık, çok üzülüyorum, ne yapmalıyım?