Ailem hiç bir şey yapmama izin vermiyor Ne yapmalıyım?

Yaşım 18 ama Ailem hiç bir şey yapmama izin vermiyor mesela kendime gidip bir banka kartı çıkartmak istiyorum lazım olur diye ama ona bile izin vermiyorlar bana ne yapacaksın banka kartını sen iş adamı mısın diyorlar zaten hiç param yok ailem bana hiç para bile vermiyor mesela ben hattıma 3 aydır hiç TL yüklemiyorum param olmadığı için telefonuma da sürekli mesaj geliyor en az 50 TL yükleme yapınız diye babamdan 50 TL istiyorum hattıma yükleme yapmak için Ama babam bana ne yapacaksın telefonu sen iş adamı mısın ne gerek var kiminle konuşacaksın diyor bana ama bazen acilen lazım oluyor biriyle konuşmam gerekiyor ya da biri beni arıyor duymuyorum tekrar arayamıyorum dakikam olmadığı için mesela ben 2 ay önce kendi adıma bizim eve Tivibu uydu başvurusu yaptım sonra ertesi gün kurulum için 2 Türk Telekom çalışanı eve gelip biz Tivibu uydu kurmak için geldik dediler sonra babamda onların yanında bana küfür edip kızıp şerefsiz or***u çocuğu sen niye gidip eve Tivibu istiyorsun şer ** ben senin şerefini siieyim dedi bana sonra adamlara da bağlatmıyorum siz kazıkçısınız milleti kandırıyorsunuz bir daha buraya gelmeyin kaybolun gidin diye bağırdı sonra adamlarda kurulum yapmadan geri gittiler sonra babamda bu sefer benim yüzüme telefonunu fırlatıp bana ka ** çocuğu çabuk Ara onları Tivübu yu iptal et yoksa seni öldürürüm sağ bırakmam dedi bana kızdı sonra bende arayıp iptal ettirdim ama babam benimle o zaman tam 6 gün boyunca hiç konuşmadı hep bana si* çekti anneme de o zaman hep bu çakala yemek verme dedi yani ailem böyle hiç bir şey yapmama izin vermiyor zaten çok asosyalim utangaçım hiç arkadaşım bile yok hatta hiç çevrem bile yok sürekli evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum. Ne yapmalıyım? Size içimi dökmek istedim uzun zamandır içimi dökmek istiyordum.

Ailem hiç bir şey yapmama izin vermiyor Ne yapmalıyım?