Ailem beni ve onu yakıştıramıyor ne yapmalıyım?

Ben 24 yaşındayım ve karşı komşumuzun bir oğlu var kendisi 30 küsur yaşında ya (31 ya 32) . Ailesi bir yıl önce gelmişti ve niyetleri olduğunu söylemişti bende üniversite okuyacağımı söyleyip şu an düşünmüyorum dedim ama kişiyi değil evliliğe yok demiştim. İşini , dış görünüşünü ne iş yaptığını sormamıştım aslında o zamanlar gönlüm vardı ama okul kazanmak için o anlık düşünmüyorum dedim beni iki yıl bekler misin de diyemezdim. Neyse okul işi oldu şu an konuşup flört etmek istiyorum hala gönlü var mı niyeti var mı diye ama ailem özellikle annem istemiyor en başlarda benim hevesli olduğumu görünce tamam bakalım hayırlısı falan dedi ama şu an tamamen değişti özellikle dış görünüşü hakkında esmer kara sen güzel bir kızsın insanlar neler diyecek diye endişe edip duruyor. Ben sağlık çalışanıyım o tır şoförü onu bu kadar istememin sebebi çok terbiyeli ve çok çalışkan herhangi kızı gözleriyle incelediğini baktığını görmedim hayır dediğim süre zarfında her hareketini inceledim dört dörtlük olmasada bana göre çok iyi birisi işine gelip giden birisi tır şoföründen hariç nakliyeci ve kendi büyük arabası var ailesi ile birlikte kaldığı evi var tek bekar kendisi ve karşı komşumuz. Bende çok uzağa gitmek istemiyorum aileme yakın olmak istiyordum bu kişi benim için hayırlı ve güzel olacak diye düşünüyorum ama ne yapmalıyım? Annem yakın zamanda bu konuyu abime açtı ağzını aramak için abim de ondan on yaş büyük koca adam olmaz ayrıca madem evlenecekti neden okuttuk dedi bir de beni özel üniversiteye gönderdiler ve onun parasını ödemek zorundayım ve ödemeden evlenemeyecegim galiba.

Ailem beni ve onu yakıştıramıyor ne yapmalıyım?