Ailem benim dışarı çıkmama asla izin vermiyor, ne yapacağım?

Gizli Üye

18 yaşındayım ve 1 yıllık sevgilim var onunla buluşmak ona sarılmak istiyorum ama asla dışarı çıkamıyorum. Ailem çok katı özellikle abim ve annem. Hiç gezmeye çıkamıyorum ya bizimle çıkarsın ya hiç diyorlar. Sürekli telefon yasağı yiyorum. Ne zaman makyaj yapsam annem bana oxrspu erkek mi arıyorsun diyor. Giydiğime karışıyor. Sinirlenince bana ağır hakaretler ediyor seni sevmiyorum nefret ediyorum senden pişmanım senden. Senden utanıyorum falan diyor. Arkadaşım yok çevrem yok kimsem yok asosyalim özgüvensizim. Tek arkadasım sevgilim ama onun da yanına gitmeye izin alamıyorum. Üniversiteye gecicem ama İstanbul'da kazanmazsam beni okutmayacaklarmıs illa yanlarında okuyacakmısım istedigim bölüme de karışıyorlar o olmaz diye. Psikiyatri randevusu bulmuştum bi kere gidecektim ama zorla sildirdi randevuyu hic gidemedim o yüzden. Biz baskıcı değiliz diyorlar sen baskıcı aile görmemissin diyorlar haklı mılar nolur fikir verin

Güncellemeler
5 ay
Annem sevgilimi biliyor o çocukla buluşursan hakkımı hrlal etmem seni eve sokmam evlat olarak kabul etmem diyor ama cocugun sucu yok ne yapıcan
Ailem benim dışarı çıkmama asla izin vermiyor, ne yapacağım?
10 Cevap