Çıldırıyorum sinirden buraya bakar mısınız?

2 yıllık bir ilişkim var arkadaşlar ve ben bu yıl üniversiteye gidicem İzmir'de okuyacağım ailemin maddi durumu hiç bir şekilde yok köyden oraya gidicem en büyük hayalimdi orada okumak çalışmaya mecburum okumak için yoksa kendi ayaklarımın üstünde duramam ama sevgilim sürekli çalışmama izin vermem çalıştırmam diyor büyük şehir her türden insan var diyor burada beterin beteri var be sürekli dışarı çıkma erkek arkadaşın olamaz kız arkadaşların her birine bir kulp buluyor soğutuyor beni arkadaşlardan hiç bir sosyal çevrem hesabım yok sırf kıskanıyor diye ama ben çalışmak zorundayım bunu anlamıyor kendi gelip yakınıma taşıncak iş bulacak askere gidene kadar sırf vakit geçirelim diye tutturmuş çalışmazsın ben sana bakarım diye ya her şey kıskançlık mi ya bana saygı duy dedim ben kendimi koruyabilirim dedim kavga ettik kapattım telefonu haksız mıyım ya arkadaşlar babam her an hapse girebilir ben çalışmaya mecburum kimseden destek yardım istemiyorum kendi ayaklarımın üstünde durmak özgür olmak istiyorum anlamıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldım gitti valla herkesin içi rahat olsun üzerimden bir yük kalktı
Çıldırıyorum sinirden buraya bakar mısınız?