Aşk filan nebileyim
Canım sıkıldı fal bakar mısınız bana?
Aşk filan nebileyim

Sincan altını çekmemişsin ama gelişigüzel sadece baktığın zaman şu anda sana bir aşk yaklaşıyor hayatının aşkı yaklaşıyor ciddi bir ilişki içerisine Girebilirsin
gercekten mi nasil biri nasil bi iliski? ben erkeklere iliskilere guvenimi kaybettim korkuyorum biraz nasil yaklasacagimi nasil yasayacagimi bilmiyorum kafam karismis ama iliskim de olsun istiyorum herkes bi ask sana iyi gelir diyor ama ben kariyer spor kisaca ozguven ve guc bunlarim olmadan korkuyom mu desem istemiyorum mu desem kararsizim mi desem boyle bisey yasiyorum
fincan altini da atabilirim
Yorumunu daha yeni gördüm aradan 4 gün geçmiş fincan altlığını Tabii ki de bugüne kadar saklamış olamazsın ama istersen yeniden İstersen bakarım
Olur iceyim simdi psikoloğa giduyom cikinca avm gidicem orada icerim olur mu
Olmaz kahveyi Sen kendin yapman lazım sorun yok akşama kadar vaktim var Akşam işten de olur
Tamam
4 saate evde olurum donuste yapip atrim o halde
bak şimdi kahveyi yaparken icinde öfke falan olmasın tamam mı kahveyi güzelce pişir ve iç ama öyle hızlı hızlı içme keyifli keyifli iç sonra altında 1 yudum kalinca alt tabağını koy üzerine ve fincanın altına yüzük parmagini koy üstüne sadece baş parmağını koy ve 3 defa saat yönünün tersine doğru salla ama sallarken icinden bir dilek tut mesela borçlarımdan en kısa sürede kurtulmak istiyorum gibi sonra ters çevir ve 10 15 dakika bekle açarken aynı dilegi tekrar tut ve aç tekrardan saat yönünün tersine çevirip fotolarını çekip bana gönder tamam mı fincan altlığının resmini çekerken sakın fincan altlığını sallama 1 dakika bekle ne kadar süzülürse süzülsün
Kahvayı yaptığın fincan beyaz olsun fincan aldığında Bile desen resim şekil veya farklı bir renk olmasın buna dikkat et bu şekilde fincan yoksa buna yakın olanı varsa yeterlidir
Tamam bir degil de 2 3 dilegim var onlari dicem
Isterse 100 tane dileğin Olsun yine de bir tanesini tek isteyecektim 2-3 tane dilersen hiçbirisi kabul olmaz
Aa tamam o zaman birini derim
Evett eve geldim icip de atayim
Tamam
Ictim
Yeni fincan burdaa
Ben sana daha önce baktım 2 defa dimi 🤦🤷
Evet
Neden
Gördüklerim den hatırladım
Ne gordunn
Is icin kapattim🥲🥺
Bakıyorum hala bekle ama uzun sürecek haberin olsun
HicSorun degil efenim
Bu sıralar Sende bir sıkılma bunalma ve daralma var beyninin içerisinde Seninle konuşan birisi var ve bu durum seni inanılmaz derecede sıkboğaz ediyor ve inanılmaz derecede rahatsız ediyor Bunun önüne geçemiyorsun bir türlü Çünkü düşünmekten ve geleceğini düzene sokmaktan kendini alamıyorsun yakın bir zaman içerisinde bir arkadaşın ya da bir ailenden birisi hasta olacak Bunun bakımı sana gelecek Sen bakmakla yükümlü veya ilgilenmekle yükümlü olacaksın aynı zamanda senin Arkadaş çevren çok az ya da sen böyle az olmasını istiyorsun iki tane arkadaşın olmak isteyen insan gelecek karşına bunlara şans vermeye tavsiye ederim Çünkü sana katkıda bulunacaklar senin istediklerini sana verecekler ve bu sayede Sen mutlu olacaksın uzun bir süredir mutlu olamadığın için de insanlara karşı birazcık mesafesini ve mesafeni Bayağı uzun derecede kuruyorsun Oysa ki birazcık kendini ve ufkunu genişletirsen hayatın daha da kolaylaşacaktır senin hayattan beklentilerin var bunun için bir çaba gösteriyorsun Ama gösterdiğin çabayı kendi içinde çok zayıf ve yetersiz görüyorsun sanki günlerce ders çalışıyorsun veya bir şeyleri yapabilmek için bir çaba gösteriyorsun Aslında verdiğin çaba ve emek yeterli Ama sen daha fazlasını istediğin için bir türlü yapamıyorsun Aile içerisinde ufak bir tartışma var ve bu tartışmada Sen inanılmaz derecede üzerine gelmesinden çekiniyorsun iş hayatınla alakalı herhangi bir şey söz konusu değil herhangi bir şey çıkmamış Ama tek bir şey var iş değişikliğine gideceksin bu da belki çalışıyorsan çalıştığın firma kapanabilir veya yeni bir iş teklif alabilirsin
Calismiyorum ogrenciyim
Isim olsun istiyorum aileme yuk oluyorum cunku
Bu arda dileğin kabul olmamış
Dilek degil de is hayatim ne onu gostersin dedim
Yani bir isim olmayacak mi
İş teklifi alacaksın 3 5 ay a kadar ama istediğin sektör değil
Biri de bana boyle dedi
Garson filan gibi degil ama dimi en azindan
Ne isi acaba
Bide ask cikmamis dimi
Maalesef aşk yok
Belki ask icin kapatmadigim icindir olabilir m8
Cunku bu sorudakinde cikmis
Ama kapattigimda is dusunup koattim
Buarada oncekinin fincan altligi var bende
Üzerinden çok zaman geçti olmaz artık
Aa tüh
Başka sefere artık denk gelirsek
Tamam teşekkür ederim
Ama sey anlamadim yani isim olcak dimi
Ve bu garson veya bu tarz fiziksel is olmayacak dimi
Ve yurtdısi veya yer degisikligi uzaklara gitme cikmiyor dimi
Seyehat çıkmıyor
Tasinmayi kastetmistim
Is siradan hizmet sekteru mu bide acaba
Yoksa iyi bir is mi kendi alanim olmasa bile
Kendi isimde ne zaman calisirim bide acaba
Kendi işimde çalışma uzun süre yok ama başka sektörde çalışma var ve 3 5 ayakkabı teklif gelecek
Taşınma gözükmedi ama olabilir taşınma
Off of hayat
Bakalim
Hayırlısı artık
Merhaba nasilsinjz
Acaba fal bakmaniz mumkun mu cok ihtiyacım var da
Hayatim cok hkarisik ne yapacagimi bilmiyorum ailem beni atiyor mu ne yapicam ben ne olucak bilmiyorum yardimci olur musunuz
Gel bakalım… fincanın enerjisi çok net konuşuyor seninle 🌙✨
Dibinde yoğun bir tortu var. Bu, bir süredir içini sıkan bir konuyu düşündüğünü gösteriyor. Ama kenarlardaki açılmalar ferahlığa işaret. Yani yük dağılıyor. Özellikle üst kısımda yol gibi uzanan izler var. Kısa bir yol ya da ani bir buluşma görünüyor. 🚶🏻♀️💫
Bir kalp şekli seçtim kenarda. Aşkta kafanı kurcalayan biri var ama netleşme geliyor. Karşı taraftan bir adım hissi güçlü.
Tabağa akmış telve de kısmettir. Beklediğin bir haber var mı? Çünkü bu fincan “haber geliyor” diyor. 📩🔮
Şimdi söyle bana… en çok hangi konu canını sıkıyor?
Cevap
0Cevap
Öfff içim karardı he bu telve nee
bilmem garsona sormak lazim ya da barista herneysde kiz
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar