Bi ajansla geçen sene sözleşme imzalamıştım hep. ç onunla tehdit ediyorlar adam sonra da vermedik icraya vermeyeceğiz sen benim dünya ahiret bacımsın diyor. Bana bir TL vermediler, ilk imzalarım çekim var dediler fotoğraf ücreti istediler 350 lira yatırdım sonra aradılar 3 çekimdi eksik ödeme olmuş oysa ben bana ne dediyseler onu yatırdım. Sonra tamam hata bizde dedi bana bunu yapan eleman ve ilk tek çekim olduğunda beni arayacaklarını söyledi birkaç ay sonra bana başka şehirde deneme çekimi diye mesaj attılar katılamayacağımı söyledim görüldü atıldı günler sonra bu sefer müdür aramış ve onların fotoğraf ücretini ödemedin diye icrayla tehdit etti 500 lira yatırdım ajans da gerçek bi ajans görüyorum ünlülerle fotoğrlarını neyse bu olaydan sonra 1 yıl geçti adam bana sen benim kardeşimsin söz verdim icra açmıycam dedi ama bu hafta yine aramış açmadım icra işlemi başlatılacak diye mesaj yazmış ben de ne icrası ya bana ne verdiniz ki ne almaya hakkınız olsun dedim adam da Cast danışmanlığımızı yapmanı istiyoruz dedi hattını kendin al dedi ben de artık güvence olmadan çalışmak istemiyorum bana maaşımı önce versinler sonda çalışayım çünkü çalıştırıp para vermeyip para dediğimde icrayla tehdit etmeyecekleri ne malum
Sözleşmefrki para da 1000 euroymış ama çekimlere katılmazsan ve benim hiçbir hatam yok
Sözleşmefrki para da 1000 euroymış ama çekimlere katılmazsan ve benim hiçbir hatam yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer