Eyy KS halkı, sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum eğer, bana ne diyen olursa soruma bakmayabilir ama okuyup, vakit ayıranlara ayrıca teşekkür ederim.
Ben burcum dolayısıyla tartışma sevmeyen biriyim ama haksızlığa da gelemem yani haklı olduğum konularda susamam, tartışırım. Bu zamana kadar da hayatıma giren insanlardan yana hep şanssız oldum. Kimle samimi olsam, zaman geçtikten sonra bana absürt gelen huyu oluyor ve ben doğruyu savunduğumu düşünürken bana yanlışsın diyip, beni hatalı çıkartıyorlar yani kendi suçlarını benim üzerime yıkıyorlar. Çok tuhaf insanlara denk geldim tabi onlara göre ben tuhafım ama olaylara iki yönden bakınca kimin haklı olup olmadığı anlaşılıyor zaten. Aslında olay haklı olup olmamakta değil sadece çok yoruyorlar bende olmayan şeyleri söylüyorlar bunlara sinir oluyorum bu nedenle konuşmalarım kısa sürüyor, o kişileri hayatımdan siliyorum. Sorum şu aslında, neden arkadaşlık ve aşk ilişkilerimde hep toksik insanları kendime çekiyorum? Bunun cevabını bulamadım ve artık yeni bir insan tanımak istemiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Boğa burcuna çok benziyorsan kendimden biliyorum az çok.
Bence bunun temel sebebi çok hassas olmanız ve herkesi kendiniz görmeniz ilişkilerinizde mantıkla değilde duygusal yaklasmanizdan kaynaklanıyor. Duygusal tarafınız ağır bastığı için bunu değiştirmek biraz zor aslında sorun sizde değil bence sizin göstermiş olduğunuz anlayış ve hassaslığı karşıda göremeyince sorun yaşıyorsunuz.
Cozum ne diye sorarsanız çok insandan ziyade sizi gerçekten anlayan bir veya iki kişi ile bir arkadaşlık veya dostluk kurmanız herkesin sizi anlayanilecegini ve sizinle anlasabilecegini düşünmüyorum seçim yaparken özellikle bunlara dikkat etmenizde fayda var ve insanlardan çok bir beklenti içerisinde olmamaya çalışırsanız ilişkileriniz biraz daha uzun süreli olabilir.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim önceki ben olsaydım bu dediklerinize evet, derdim çünkü duygusal düşünen biriydim ve bunu zamanla aştım artık mantıksal düşünüyorum, insanlara hayır diyebiliyorum ve hayatımdan çıkarabiliyorum, mesela önceki ben bunları çok zor yapardı, hakkını bile savunamazdı öyle söyleyeyim.
Şimdi burcum ise boğa değil ama benziyor olabiliriz. Tartışma yönünden burcumu kastettim. Kavga, gürültü hiç sevmem genelde yapıcı taraftayım, insanları motive etmeyi severim. Ayrıca yeni insanlar tanımayı çok sevdiğim için aslında bu beni bu hale getirdi, yoruldum artık ara vereyim diyorum ama kendime engel olamıyorumda yine tanıyacağım, herkes aynı olmaz diye düşünüyorum, kendimi ben biliyorum.
Hayatın doğal akışına aykırı bir şey olur sizin yeni insanlari tanımamak isteğiniz illa ki her an karşınıza yeni insanlar ve belki hayatınızın tam merkezinde yer alacak insanların çıkması çok olası.
Hayatınıza giren ve çıkan hiçbir insan tesadüfi gelişen bir olay değildir bence. Bunu biraz daha detaylı düşünürseniz hayatınıza giren her insandan aslında farkında olmadan birşeyler öğreniyorsunuz kimi zaman iyi kimi zaman kötü şeyler ama hepsi sizin için bir tecrübe oluyor sizin için.
Bence yeni insanlar tanıma hevesiniz isteğiniz kırılmasın kriterlerinize uyan insanları tanımanız da fayda olacaktır dediğim gibi belki o kişi tamda sizin hayatınızın merkezinde olacak kişi olabilir.
İnşallah hep iyi insanlara denk gelirsiniz 🙂
O halde tanıma zaten insanların pis bir huyu var karşısındakini sürekli manipüle etmek küçük düşürmek ezmek yani günümüz hastalığı EGO zaten eğer seni boguyorlarsa kimseyi tanima
Ben Başak burcuyum bence burçla alakası yok ama benzer şeyleri yaşadım ve yaşıyorum açıkçası
Burcumu kastetmemdeki gaye; tartışma ve kavgayı sevmediğim içindi.
Tartışmayı vs bende sevmiyorum. Burçla değil karakterle alakalı