Çok canım sıkkın bakar mısınız?

Eyy KS halkı, sizinle bir sıkıntımı paylaşmak istiyorum eğer, bana ne diyen olursa soruma bakmayabilir ama okuyup, vakit ayıranlara ayrıca teşekkür ederim.

Ben burcum dolayısıyla tartışma sevmeyen biriyim ama haksızlığa da gelemem yani haklı olduğum konularda susamam, tartışırım. Bu zamana kadar da hayatıma giren insanlardan yana hep şanssız oldum. Kimle samimi olsam, zaman geçtikten sonra bana absürt gelen huyu oluyor ve ben doğruyu savunduğumu düşünürken bana yanlışsın diyip, beni hatalı çıkartıyorlar yani kendi suçlarını benim üzerime yıkıyorlar. Çok tuhaf insanlara denk geldim tabi onlara göre ben tuhafım ama olaylara iki yönden bakınca kimin haklı olup olmadığı anlaşılıyor zaten. Aslında olay haklı olup olmamakta değil sadece çok yoruyorlar bende olmayan şeyleri söylüyorlar bunlara sinir oluyorum bu nedenle konuşmalarım kısa sürüyor, o kişileri hayatımdan siliyorum. Sorum şu aslında, neden arkadaşlık ve aşk ilişkilerimde hep toksik insanları kendime çekiyorum? Bunun cevabını bulamadım ve artık yeni bir insan tanımak istemiyorum.

Çok canım sıkkın bakar mısınız?