Çıldırmak üzereyim. bakar mısınız?

Bana rica ederim ki (dert mi gördün de böyle yapıyorsun demeyin çünkü her derdimi anlatamam sonuç da sadece en fazla bunaltan şeyleri özet yapcam) yaş 20-25 arası. açıköğretimden lise mezunuyum. Çalışıyordum ama pandemi vs derken işsiz kaldım halen de öyleyim. Önümüzdeki Sene umarım sınav vs olacak uni. için. Ancak şöyle, haklı olduğum zamanlar üzerime gelindiğinde öfke kontrolü patlaması yasiyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum ve bu nedenle aile çevremde de “deli ve sinir hastası” damgası yememe az kaldı. Zaten snirlenince haklıyken de haksız duruma gelir insan biliyorum. küçükken babam bırakmış gitmiş değil nafaka tek yardımı desteği olmamış tek konuda , tamam herseye şükür isyan etmiyorum sadece napmalıyım bilemiyorum annm tekrar evlendi eşiyle gecinemedim ailemden Başka bi kişinin yakınımın evinde yasiyorum.. sınavlara çalışmak için boş kafa bulamıyorum hayatımda da birisi var ama geçmişimi onunla paylasmamı istedi başta paylaşmadım geçmişimde yok bir şey dedim ama ondan yeteri sevgiyi aldığımı his edince açıldım anlattım. Başta anladı anlayış gösterdi hala daha anlıyor beni elbet ama bu sefer de “başta neden gizledi ki yani” diyerek kendinde kusur arama dönemlerine giriyor bazen ise ona karşı mahcup his ediyorum çünkü onun geçmişi benimkine kıyasla cidden iyi. Ben böyle sinirlilik yolunda ilerlerken, her geçen sene geleceğe biraz daha umutsuz olurken hayatımda ki insan geçmişimden kaynaklı problem yaşarken (anlatmak istedim anlattım, neden anlattın demeyin sordu söyledim bende hisli bi insan çünkü anlatmasam da şüphe ile durmazdı yanımda). Cıldıracak gibiyim.
Çıldırmak üzereyim. bakar mısınız?