Sizce bir evlat neden bu kadar sorumsuz olur?

Benim annem bugün köye bir kız kardeşinin düğününe gitti sabah 2 gün gelmiyecek orada kalacak bizde şu an evde abim babam ben ve babaanem tekiz evde ama babaaneme bakamıyoruz bakmayı bilmiyoruz normalde babaaneme annem bakıyor bu yıl babaanem bizim evde kalıyor 12 aydır şimdi biz bugün bir amcamın oğlu var burada evleri var bugün onu arayıp Rica ettik durumu anlattık 2 günlüğüne sizde kalabilir mi dedik ama sonra bir şeyler uydurdu yok evimizi taşıyoruz da falan ama ev taşımıyorlar oda bahane Mesela bugün evi burada olan 1 Halamı da arayıp ona durumu anlattı ondan da Rica etti ama halam babama abi bizim arabamız burada değil dedi ama bu halam Gülün 2 arabası var babam halama peki diğer arabanız nerede dedi ama halam babama o arabada burada değil dedi telefonu da kapattı bir daha aramadı şimdi benim 1 büyük amcam daha var ama oda babaanemle hiç konuşmuyor onu evine götürmüyor şimdi bizde bugün yarın ve diğer gün evde böyle tek kalacağız ama babaanem de yaşlı bakımı da zahmetli hep annem bakıyor ona. Sizce bir evlat neden bu kadar sorumsuz olur? Neden annesine bakmaz?

Sizce bir evlat neden bu kadar sorumsuz olur?