Kpss sınavına girdim ve cevapları için kız kardeşimin telefonunu kullandim çünkü benim internet paketim bitmişti. Neyse tam telefonla isim bitmisti ki gecmisten kotu videolar izledigini anladim. Çaktirmadim telefonunu geri verdim. Ben hem çalisan hem okuyan bir insanim öncelikle eve yorgun argin geliyorum 3 gun once de isten izin alip annemi hastane de ziyarete gittim kendisi yatakli servislerde diyalize bagli bobrek hastasi neyse ordan eve gectim kapiyi actim iceri gectim ustumu degistirdim. Evde kimse yok sandim normalde kiz kardesimin okulda olmasi lazim odasinin kapisini bir actim uygunsuz bir sekilde yatagin uzerinde mastbasyn yaptigini gordum kendimi cok kotu hissettim giyinmesini ve bana bir aciklama yapmasini bekledim ve o gun ona bir tokat attim. Annem hastane de o halde sen gelmis burada ne yapiyorsun dedim. Sen okula gitmedin mi dedim. Zaten banyoya sık girip dus almasindan da suphelenmistim.
Ben bu kizla nasil basedecem Anneme anlatsam kadincagiz uzulur ustelik hasta bir sey olur. Ona nasil ders vermeli bu aliskanliklarjndan kurtarmaliyim?
Ben bu kizla nasil basedecem Anneme anlatsam kadincagiz uzulur ustelik hasta bir sey olur. Ona nasil ders vermeli bu aliskanliklarjndan kurtarmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer