- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılBana bu konuda eşim ters söz söylese ve anneme kız kardeşime hele bir de babam olmadığında söz söylese direk onu dış kapının dış mandalı yapar imzayla boşar cebine harçlık ( nafakasını) veririm. Herkesin yeri ayrıdır. Ama bu kadar da büyük olmayan bir şeyi fazlaca abartıyorsun. Adamın parasını ailene verirken sorun yok ama ailesine gelince sorun var yapıyorsun ben şahsen yakıştıramadım..
Bu durumu istersen annene anlat annende bizimle aynı düşünce de olur veya o kızın yerinde sen olduğunu ve babanın vefat etmiş olduğunu düşünerek hareket et12 Yorumla- +1 yıl
Engelleyebilirsiniz sizin kararınız kaldı ki saygı da gerekir. Eş dediğinde sevmese bile saygı olmalı
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz bencilce düşünüyorsun bana göre.
Eğer karşı tarafın durumu yoksa destek olabilir bunda ne var? Karşı tarafın durumları varsa da içinden geldiyse alabilir. Senden önce yıllarını geçirdiği ailesi onlar. Senin kız kardeşin olsa sen almaz mıydın ona? Eşin de senin gibi bize ne dese hoşuna gider miydi? İki kuruşun hesabını yapıyorsun ayıptır yahu. Adam kendi kazandığı parayla almış ayrıca sana ne oluyor? Çok meraklıysan paraya sen de çalış harca istediğine.10 Yorumla
Bence sen başkasını eleştireceğine iğneyi kendine azcık batır. Düşkün olabilir evlendi diye ailesini gözden çıkaracak da değil. Senin kardeşin olsa sen evlendin diye kardeşine bir şey almayacak mısın? Ama su durum farklı. Evli olup annesinin ağzına bakarak eşini ezdiren biriyse o olay bambaşka o konuda haklı olursun
00 Yorumla
fazla cimrisin. Elin çirkefi ne onun kız kardeşi o. Evlense de hediye alabilir. Babası ne güne duruyor o da ayrı saçmalık ne yapıyormuş telefon alınırken. Zil takıp oynamıştır para bize girmedi diye. Ama yine de hediye edebilir gayet normal bi şey.
11 Yorumla- +1 yıl
Dikkatli okursan babaları yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
eğer durumunuz varsa annesine ya da kızkardeşine yardım etmesınde bir problem yok. yazdıklarınızdan fazla sinirli ve agresif duruyorsunuz ama ondan once aile de neler yaşadınız bilemeyeceğim için çokta bir şey soyleyemem. ama şu konuda haklısınız. bu toplumda erkekler evlenınce aile kurduklarının farkına varamıyorlar, kız aldık diye dusunuyorlar artık ailesi annesi babası kardeşleri ve siz oluyorsunuz ve genelde de öncelikli olan annesı babası ve kardeşleri oluyor. oysa ki evleniyorsun artık aile olan karı koca ve ilerde ki çocuklarınız oluyor. anne baba ata oluyorlar, aile değil. bunu kabul etmeyenlerde araştırabilirler. psikologlarda bunu soyluyor. ve boyle insanlar çocugundan ya da eşinden kısıtlayarak anne baba kardeşlerine daha çok oncelik veriyorlar. onların eksiklerini gidermeyi daha oncelik olarak sayıyorlar. çok çektim bu konuda babamdan. bende bır yaradır maalesef. eş seçimimde de özellikle dikkat edeceğim şeylerden biridir.
12 Yorumla
Soran+1 yılDurumumuz var ama onlara hiç bir şekilde yardım etmesini istemiyorum eşimin. Dediğiniz gibi eski ailesi onun atasi, atasının çocuğu falan filan. Ama şu an ailesi benim. Oncelikli ben olmam lazım bana yoğunlaşması lazim
+1 yılsen ne boş bi yaratıksın o onun kız kardeşi kardeşi karındaşı kanı bir canı bir yıllarca beraber büyüdüğü insan diğeri de onun ANASI senin onu sevdiğin bile meçhulken o kadın onu yaşı artı 9 aydır kendi canından çok seviyo sen kendini ne sanıyosun da kalkıp adamı ailesinden GERÇEK AİLESİNDEN koıparmaya çalışıyosun sen bana vereceği parayı diyerek nasıl paragöz açgözlü ve bencil bi yaratık olduğunu kanıtladın bu adamın yarın öbür gün parası olmasa sen ya ihanet edersin ya terk edersin annesi de kardeşi de bütün dünya ona sırtını dönse karşısına bile çıksa onu bırakmaz e bi zahmet aklı azcık çalışan da kalkıp senin gibi kompleksli ve bencil bir yaratık uğruna gerçek ailesinden kopmaz o yüzden sen iyisi mı ya haddini bil otur aşağıya kendine bi çeki düzen ver insan olmayı öğren ya da bırak adamcağızı da hayatını senin gibi bi narsistle boşa harcamasın dünyaya bi daha gelmiyecek bu adam o kadar değerli bişeyi kafası böyle çalışan biriyle harcamasın yazıktır.
00 YorumlaAynı şeyi bin kere yazdım.
Bunlar evlilik öncesi konuşulur.
Ben ailem (eşim, çocuğum) dışında kimseye günahımı vermem.
Karşıdanda bunu beklerim.
Eşimle herşeyi konuştuğumuz için böyle saçma sapan problemleri yaşamıyoruz.
Bana ne annem den, onun annesinden.
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle banane ve ona ne yani. Annesinin dul maaşı var. Alamiyomu kızına bir telefon
- +1 yıl
@48382727
Burçlar, Astroloji yalan, çürütüldü.
Üstün Dökmen.
https://youtu.be/EQC2f2Cyx6M
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış düşünüyorsunuz alt tarafı bi kez telefon almış her gun telefon alacak değil ya. Sen ailesi eşi olabilirsin amaa o da kız kardeşi hem annesinin alması ayrı abisinin hediye almasi ayrı bi durum. Kimseyi değiştirmeye çalışmayın degiştirmeye çalıştıkca kendiniz yıpranacaksınız. Olduğu gibii kabullenmeyi öğrenmeniz lazım.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle üslubun çok yanlış. O eşinin kız kardeşi sonuçta neden çirkef diyorsun ki? Ayrıca evlendi diye ailesini bir kenara atıcak değil ya. Demek ki maddi imkanı yeterliymiş kardeşinin de ihtiyacı varmış ve almış bu kadar.
Eşinden önce kendi düşünme tarzını biraz değiştirsen her şey daha sağlıklı bir hal alacakmış gibi gözüküyor10 Yorumla
+1 yılYaw bir kes Allah aşkına o onun kardeşi senden önce onlar vardı kopamayacaksa falan demişsin pardon da sen ne sanıyordun evliliği tamam sevgi saygı olmalı da adamı kendine köle mi edeceksin lafa bak eski ailesi ne boşsunuz git eşine iki ağla trip at sana da alsın kıskanç şey seni.
00 Yorumla
+1 yılNe var bunda alabılır abısı sonucta
Bencilce mi düşünüyon ne
gerekırse sanada alır
Hatta şey derler genelde evlenecegın kısının annesıne kız kardesıne karsı davranısına ve konusma seklıne bakıp Evlenın derler..
Onlara böyleyse sana daha da düşkün herhalde.02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın olmayabilir
- Aile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılBilmem farkındamısın ama o adamın hayatına bir imzayla girdin bir imzayla çıkarsın
82 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaksızsın.
Senin ailen varsa onunda ailesi var
Sizin gibi çok bu kafada gelin tek bildikleri kocamı ailesinden koparam kölem olsun
Eşim bana bu yüzden tavır yapsın kapının önüne koyar anasına yollarım
Kız kardeşine telefon aldı değil mi
Size bakıyor mu karnınız tok mu evine bakıyorum mu daha ne istiyorsun
Boş konuşma06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen böyle yaparsan kaynanana ilerde gelinlerin de sana aynısı ni yapar edepli olun biraz
Cevap sahibi+1 yılSuçlu değil gereksiz kıskançlık yapma kardeşin yeri ayrı senin yerin ayrı senden vazgeçer gerekirse ama ailesinden asla
Cevap sahibi+1 yılPardon sana ters cevab verdim geceden burada bir iki dengesiz le uğraşıyor um bu KS böyle değil di eskide n
Abim var inşallah yengem boyle olmaz eğer olursa sacından tutar duvara sürter sonra zimparayla yüzünü kazar topraga gomerim ya deli oldum elin cirkefi diyo kocanin kardesi ozaman kocanda elin cirkefi?
111 Yorumla
Soran+1 yılAbinde sana aynısını yaparsa yengen haklı yani
Soran+1 yılÇok konusuyosun gibime geldi. Sanki yengene karşı bunları soyleyebilrisin. Kuzu gibi oliyo böyle atıp tutanlar o zaman
- +1 yıl
karsima kimler kimler cikti susmadim yengememi susucam :D neyse onu soylerim abimin bana telefon almasina yengem elin cirkefi derse haklisin yengecim der susmam birlikte buyudugum kan bagim kardesimle benim iliskime laf edilirse fena bozulurum olmasi gereken o he eger abim yengemin benim hakkimda atip tutmasini bilip susuyosa onun kalıbına tüküreyim :D
Soran+1 yılTabi susacak karısı yani. Sana mi hak verecek çok komiksin 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılNe yapiyim eşimle aramimi aciyim
Soran+1 yılÖyle olmuyo o işler canım. İster istemez eski aileni ikinci plana atmak zorundasın mutlu olmak için
+1 yılYuz tane senin gibi es bulabilir ama bi tane daha kardes bulamaz helal olsun esine siz diyorsunuz ki evlenince herseyi unutsun yalnizca benim olsun oyle bi dunya istiyorsan gidip yetimhaneden kimsesiz bi es alsaydin
10 YorumlaTabikide düşkün olacak kız kardeşi sonuçtan kudurman çok saçma ama kudur biri demiş onun hayatına imzayla girdin imzayla çıkarsın diye tebrik ediyorum 👏çok doğru demiş böyle kıskanç haset insanlardan nefret ediyorum çok güzel de olmuş kız kardeşi sonuçta kardeşine almicak da sana mı alacak hak etsen içim yanardi
12 Yorumla
Soran+1 yılSiz mi karar veriyorsunuz hak Edip hak etmedigime. Benden başkasına bişey alamaz
+1 yılBilmem farkında mısın o onun KARDEŞİ. sen olsan kardeşine almaz mıydın? Tabiki alacak bunun lafını mı ediyorsun bi de. Ben olsam kendim derdim eşime kardeşinin telefonu yok alsan iyi olur diye.
12 Yorumla
Soran+1 yılHe he eminim derdin
- +1 yıl
Tabi ki derdim sen herkesi kendin gibi çirkef açgözlü bencil mi sanıyorsun?
+1 yılEski ailesine ne demek ya. Sana almıyorsa seni eksik bırakıyorsa haklısın ama böyle bir şey yoksa ve ailesi ile de ilgileniyorsa buna öfkelenmek için baya kötü biri olmak lazım.
110 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum annesinin ve kardeşinin aldığı kuş kadar dul yetim aylığı ile gecinebileceklerini düşünüyorsun ve de yiyorlar diyorsun. Demekki evin babası ölmüş ve o küçük kız da yetim. Kocan da yetim ve senin şu an yaptığın şey zulmetmek. Gerçekten bu kadar kötü musun sen? Sen olsydin ne yapardin evlendim diye ailenle bağlarını kopardın mi?
Soran+1 yılYaaa uzaktan nasıl konuşuyorsunuz öyle. Okuyanda haklılık payiniz var zannedecek. Neyse ben bişey demiyorum
- +1 yıl
Kendi ailenle aran nasil
Soran+1 yılSukur onlarla iyi
- +1 yıl
Sen çalışmıyorsun ya ailenin paraya ihtiyacı olsa eşinden istemen gerekecek sence eşin senin ailene yardım etmeli mi?
Soran+1 yılDaha önce lazım oldu eşime hiç belli etmedim. Biriktirdigimiz paradan verdim babama. Sonra eşimin verdiği harcliklardan tamamladim
- +1 yıl
Biriktirdiğiniz para nasıl oluyor sen calismiyorsunki?
Soran+1 yılEşimin verdiği harcliklardan biriktiriyorum
- +1 yıl
Ne güzel baban varmış bak onların yok. Sen kocani sevsen kocanı dünyaya getireni de severdin kocan için çok değerliler sen nasıl aileni coj seviyorsan o da seviyor ama sen en çok seni sevmesini istiyorsun kıyaslama yapıyorsun ama yanlış yapıyorsun onların yeri başka senin yerin başka
Soran+1 yılTamam
Kardeş o kardeş insan annasından kardeşinden koparmı. Sevmek zorunda değilsin ama saymak zorundasın. Seninde cocuğun olcak. Senden kardeşinden bağını korsa iyimi
10 YorumlaGenelde gorumceler yengelerini kıskanır burada tam tersi😅
218 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma mi anladın sen şimdi soruyu okuyunca
Soran+1 yılNe demek beni ilgilendirmez ailesi benim onun şu an. Kizkardesi dış kapının mandali benim için
Soran+1 yılSorunu benim çıkarıyorum Allah aşkına ya. Niye kimse benden yana degil
Soran+1 yılBenmi
- +1 yıl
Sinirden kudurmak üzereyim die yazmışsın. Yorumlarda da bell etmişsin onları sevmedgni ondan dolayı da onlara iğne alsın istemiyorsun bell yani bu. Eşin senle evlendi die ailesini yok saysin istiyorsun sanrm ama böyle bişey olması maalesf mümkün değil sonuçta sen yokken onlar vardı iyi de olsa kötü de olsa o onun ailesi
Soran+1 yılDurumumuz iyi diye niye alsın. O kim ki ama. İstemiyorum almasını. Kopmalarini istiyorum biraz annesiyle kardeşiyle
Soran+1 yılBelli ediyorum kavga ediyoruz oda sizin kafadan
Soran+1 yılNeymiş annesiyle kız kardeşi babasının emanetiymis. Sanki bizi leylekler getirdi dunyaya
Soran+1 yılBabası oleli on sene olmuş yeni değil
Soran+1 yılBende Allah'ın emanetiyim ona
Yani bu kadar sert olmayın ancak, evli erkekler bence bu gibi şeyleri eşlerine danışarak yapmalı. Evlilikte ilk insanın kendi evi. Yani iyilik yapmış belli ama durum doğru değil.
00 Yorumla
+1 yılnormalde haklisin derdim bende hic sevmem ana kuzusu erkekleri de kizin babasi da yokmus tek maasla almasi zor olurdu
olan olmus artik takma bu kadar01 Yorumla- +1 yıl
afedersin de sen eğer annesini karısından çok sevene ana kuzusu diyosan ben de sana o kadının adamı besleyip büyüten seven bütün hayatı boyunca hemde ve yarın öbür gün bi saçmalıkta çekip gitmeyecek kişi yani anası olduğunu hatırlatmak istiyorum bi beklentisi olmadan onu seven ve yanından ayrılmayacak kişi anasıdır karısı ne kadar severse sevsin hep bir menfaat vardır ama para pul, ama eğlence sohbet edecek biri yalnız kalmamak ama cinsellik vs vs ama ne olursa olsun hep bi karşılığı var ve karşılanmadığında da çeker gider ya da daha kötüsü ihanet eder o yüzden bi kızın şu dünya da yapabileceği en saçma hareket kendini eşinin annesinden önemli görmeye göstermeye hissetmeye çalışmaktır çünkü flaş haber eğer öyle bi durum varsa bilin ki o adamın annesiyle arası iyi değildir muhakkak konuşulmamış olsa bile bir sorun vardır yoksa hiç bir adam başka bi kadını annesinden daha çok önemsemez belki eşit derecede önemseyebilir ama asla daha çok önemsemez eğer annesiyle bi sorunu yoksa.
Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. soran arkadas; ne kadar cirkin yorumlar yapmissin ya. sen buraya boyle yazdigina gore kim cirkef kim degil cok belli. saka gibi ya.
10 Yorumla
+1 yılEşinin bir tane de bana alması lazım bence. El kızına aldıysa, ben de el oğluyum. Neyim eksik ki adamın kardeşinden.
11 Yorumla- +1 yıl
Yaa saat kaç olmuş, hala haklı çıkma çabası. Soru güncellemiş bir de. Kapat ışığını, yat. Madeni 1 lira var ya?, onları çitten atlata atlata say 2500'e kadar. Uyumana yardımcı olur.
+1 yılHelal olsun adama beee!! Valla ne dogru demiş genç kiz telefonsuz olmaz şimdi. Bu kadar da fesat olma kocana bana telefon al dedinde almadi mi sanki ihtiyaci olmuş almiş senim olsa sana da alir. Çok kotu dusunuyorsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi alsın o niye aliyo
- +1 yıl
Allah sizin gibi kotu çirkef insanlardan korusun
Amin - +1 yıl
Kocan dogru olani yapmiş sana ne hem kardesi
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEski ailesi mi? Ulan sen yokken onlar vardı.. adam nasıl bir günah işlemişse artık Allah ona senin gibi bir eş vermiş
22 Yorumla
Soran+1 yılŞu an ailesi benim. Bisey alınacaksa bana alsın. Bana göre o elin kizi
- +1 yıl
Annene babana bişey olduğunda sende onlara bişey yapma gitme yanlarına bişey alma falan sende el kızı oldun artık
Alsın kız ne olacak bacısı kimse ailesinden geçmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmamali
Sonuçta kardeşi el deyil sen bence yanlış düşünüyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış dusunmuyorum
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Bacı o bacı. Benim 10 yaş küçük bı bacım olaydı saçının her teline boncuk takardim.. çok büyütme bacı dünyadaki en büyük nimetlerden biri
00 Yorumla
+1 yılHaklısın ama sonuçta kız kardeşi bu kadar uzatma sende iste sana da alsın müsait zamanında
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim istemem değil mesele. Ona niye aliyo ya
- +1 yıl
Çok kıskanma bu kadar kaç yıllık evlisin
+1 yılElin çirkefi dediğin öz kardeşi gayet normal bir durum.
01 Yorumla
Soran+1 yılKim olursa olsun. Artık bir eşi var.
- Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılSen bu adamla başla evlenmemeliydin yani anlattıkların gibiyse çekilecek bir adam değil ama gülü seven dikenine katlanır derler
040 Yorumla
Soran+1 yılYapacak bişey yok evlendik artik
- +1 yıl
Görücü usulü falan mı evlendin
- +1 yıl
Pardon da o onun kardeşi değil mi sen evlensen kardeşine almaz mısın?
- +1 yıl
Karımın telefonu eski iken niye gidip kardeşime alayım ki
Soran+1 yılKumarbaz@ Anlayışlı biri çıktı nihayet
- +1 yıl
Kumarbaz değil @KUMARBAZBARON 🤗🤣
Soran+1 yılYok teşekkürler özelden konuşmuyorum.
- +1 yıl
Taktik verecektim sen bilirsin
- +1 yıl
Soran kişi eğer benim telefonum eski iken kardeşine almış deseydin belki seni anlardım ama sen kocanı (okuduğum cevaplarına dayalı olarak söylüyorum) köle olarak görüyosun. Dayım yiğeni olduğum halde bana telefon falan alsa yengem senin gibi el kızı gibi saçma imalarda bulunmaz. Ayrıca yengem senin gibi illa da erkek çalışcak ben neden evlendim dinlencem diye saçmalıklarda bulunmadan köpek gibi çalışır. Yani sen bu durumda bencil aç gözlü birinin önde GİDENİSİN. Kocanı tebrik ediyorum kardeşine almayacakta senin gibi hayırsız insana mı alacaktı?
- +1 yıl
@cilekli1nutella sen galiba görümcesin 🤣 o yüzden biraz kızdın sanırım ama bu kızda el kızı diye dış kapının dış mandalı olarak mı görülsün? Sonuçta bu insan onun karısı. Maddi manevi karar alırken eşine sormalı. Bence bu yapılan bu kadına saygısızlık sen olsan eşin böyle yapsa gönlün razı gelirmi
- +1 yıl
Gelir tabi. Sonuçta ben yokken kardeşi vardı niye eşimin kız kardeşine çirkef diyim ki?
- +1 yıl
Görümce falan değilim bekarım ben
- +1 yıl
Görümce olabilmen için bekar veya evli olmanı fark etmiyor erkek kardeşin varsa o evliyse sen o şekilde görümce oluyorsun
- +1 yıl
Sen yokken eşinin kardeşi evet tabii ki olur ama burada durum farklı soruyu soran kişinin anlatmak istediği farklı psikolojik olarak diyor ki eşim beni takmıyor bana da bir sorsaydı demek istiyor
- +1 yıl
En azından bilgilisiniz
- +1 yıl
Bana bir sorsaydı demiyor almasın banane o artık elin çirkefi diyır
- +1 yıl
Tabii ki oradaki kullandığı kelime çok yanlış onu tasrif etmiyorum ama zannedersem ki soruyu soran kişi de bir birikmişlik var Bir dolmuşluk var sadece bu konuya sinirlenip buraya soru sormaya geldiğini zannetmiyorum çünkü farklı meseleler de olmuş olabilir en son yaşanan bu meselede olayın tuzu olmuş olabilir psikolojik olarak bakıyorum olaylara ve objektif olarak yaklaşmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Tabi o evde neler yaşandı bilemeyiz ama olayı anlatış biçiminden belli zaten asla Soran kişiye hak vermem
- +1 yıl
Sen böyle bir sinirli bir agresifsin burcun ne senin akrep mi yoksa yay gibi de hissediyorum seni
- +1 yıl
Aslan
- +1 yıl
Normalde sinirli değilimdir sorana sinir oldum
- +1 yıl
Aslan gibi kızsın oysa ki soru soran kişiye neden destek vermiyorsun gerçi boşuna dememişler kadının en büyük düşmanı yine kadındır
- +1 yıl
Kadın haklı olsa neden destek vermiyim ki? Niye adamın annesi ve kızını hor görüyor adamın annesi değil mi dilediğini alabilir sen olsan almayacak mısın anana bişey?
- +1 yıl
Tabii ki de alırım ama eşime sorar öyle alırım yani eşimin ailesine bir şey sorarken pardon alırken o da bana sorar yani bu şeyler karşılıklıdır evlilikte hayat müşterektir öyle evlenince kafana göre yaşayacağını mı zannediyorsun 🤗🤣
- +1 yıl
Adamın babası ölmüş dul yetim aylığı ile geciniyormus ailesi ayrıca kız kocasının biriktirdiği parayi gizlice kendi babasının ihtiyacı var diye vermis
- +1 yıl
@karmaisabitchh nerede yaşanmış bu olay Almanya'da falan mı Bizim ülkemizde böyle bir olay olacağını zannetmiyorum 😊🤣🤣
- +1 yıl
Adama Allah sabır versin işi zor bu çirkefle
- +1 yıl
@karmaisabitchh özelde sana anlatılan bir konuyu neden gelip burada ifşa ediyorsun ayıp olmuyor mu böyle Ben demin boşuna demedim bir kadının en büyük düşmanı yine bir kadındır
- +1 yıl
Yorumlara verilen cevapları okursan sende görürsün kendisi demiş zaten
- +1 yıl
Sen sanırım özelde sexting falan bekliyorsun çok *mci görünüyorsun kbakma ama özelde konuşmadık burada yorumlarda konuştuk asıl sen değişik niyetlisin ki kızı anliyormus gibi yapıp özelde yakinlasacaksin bu kız trol değilse eğer ciddi bir tedaviye ihtiyacı var
- +1 yıl
@karmaisabitchh evli barklı kadınla ne işim olur özelde sekstingle falan Ben empati yapıp kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum kadın her ne olursa olsun haklı eşi kendisine danışmalı bir şey alırken bir şey satarken hayat müşterektir siz bekar olduğunuz için bekara kadın boşamak kolaydır
- +1 yıl
Ben evliyim bekâr değilim. Adamın babası ölmüş ailesinin sorumluluğu onun üstünde nasıl bıraksın aldığı telefon da 2500 TL marketlerde satılan uyduruk telefonlardandir 2500 e iyi bir telefon yok. Kendisi ailesi ile iyi olacak ama adam reddedecek nasıl bu durumla empati yapabilirsin ve de ayrıca kızın derdi aslında kocasının en çok sevdiği kişi olmak istemesi. Adamın ailesi ile kendisini aynı kefeye koyuyor ayırt edemiyor kendisinin yerinin çok özel olduğunu şimdi sen de ona haklıymış gibi konuşuyorsun bu düşünce asıl onun hayatını mahvedecek anladın mi
- +1 yıl
O zaman bıraksın adamı boşansın. Kendi hayatına yoluna baksın adamın da hayatını karartmasın
- +1 yıl
Bence de çünkü çifte standart var o yüzden üstteki yorumlara bak özellikle sordum kendi ailesi ile arasının nasıl olduğunu okuduktan sonra empati yapamayacaksin bile ama ben empati yaptım bakış açısı sorunu yaşadığını anladım tabiki trole de benziyor
- +1 yıl
Evet ben de şimdi gördüm yorumlarda tamamı ile fikrim değişti
- +1 yıl
Trolede benziyor ama, işin trajikomik yanı trol değilse dahada vahim bir durum
- +1 yıl
İnşallah troldur sana söylediklerim için özür dilerim sert oldu biraz
- +1 yıl
Önemli değil bende özür dilerim yorumları tam okumamıştım okuyunca fikrim değişti zaten kusura bakma
- +1 yıl
Sorun değil iyi aksamlar
- +1 yıl
İyi akşamlar
Canım balık ipe evlenmişsin o zaman yapacak bişi yok. Sonra burç Mart saçma diyorsunuz.
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumları okudum kızın babası yokmuş ayrıca annesinin eline geçen emekli vs. Maaşın pek bir şey olduğunuda düşünmüyorum. Kocan burada doğru olanı yapmış hatta 2500 tlye twlefon kalmadı nerdeyse normal bir telefon almıştır. Ortada sömürülme gibi bir durum yok genç kız sonuçta. Eğer iPhone vs. Aldırsaydı zevk için bu tarz şeyleri adet haline getirselerdi sana hak verebilirdim ama iki kadın yalnız. Evleriniz ayrıysa ve normalde belirttiğim gibi kasıtlı yapılan konular yoksa sıkıntı çıkarmakta haklı değilsiniz. Lütfen böyle yapmayın içim acıdı. Yani ben bile alabilirdim böyle bir durumda.
- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılŞu yazdıkların ne kadar pislik şeyler.
Çirkef nedir.. Çok ayıp.
12 Yorumla
Soran+1 yılSana öyle geliyo
- +1 yıl
Alttaki yorumlara bakarsan banamı öyle geliyor sendemi problem var anlarsın
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. abiler kız kardeşlerine kayıtsız kalamaz hiç bir zaman. annesi olmazsa kız kardeşini baş tacı yapar. evlenince durum değişiyor genelde ama geçmişte takılı kalan kocalar da var tabi.
00 YorumlaKeşke gebersen beyin yaşı 17 de takılı kalan ergen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılbizene değilde hani senin ihtiyacın varsa sana sonra ona da alabilir hediyedir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşi ve annesi onlar elbette onlara bakacak birşeyler lazımsa alacak
Senin Ailene alsa sesin çıkmazdı böyle10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah'ım lütfen böyle biri denk gelmesin nolur nolur
20 Yorumla
+1 yılÇalışma imkanın varsa çalış ve paranı kazanıp kocandan aurı bir birikimin olsun böylece senin için verilecek bir para olmaz kendi paran olur ayrıca parandan olmazsın. Hem Kocanın kızkardeşinden bahsediyosun ona almicak da enişteme mi alacak😏
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi kardesine alınsa 😂😂var yaa az değilsiniz bazılarınız şeytanın vücut bulmuş hali
10 Yorumla
+1 yılHaksızsın. O senin ailen için böyle şeyler düşünse kıyameti kopartırsın. Erkek adam annesine de kardeşine de eşine de yetmelidir. Eski aile de ne demek hem? Aile ailedir. Eskisi yenisi mi var?
00 YorumlaSana ne oluyor ya evlendin diye adama mı sahip oldun. Sen yokken kardeşi annesi vardı tabiki de onlara destek olucak senle evlendi diye abilikten mi istifa ettin. Ayar oluyorum şöyle kızlara
00 YorumlaEl mi? Kardeşi o kardeşi. Ne biçim insansın sen ya söylediklerine bak ayıp
20 YorumlaYa alsın sanane bundan. Onun parası değil mi... hakkın yok böyle konuşmaya
04 Yorumla
Soran+1 yılAlamaz kardeşim ya
Soran+1 yılNeyini cekemeyecem tuzluyumda kokmasin
+1 yılAdamın kız kardeşi. Size mi soracak? Ayrıca çok acınası bir haldesiniz. Üzüldüm.
:)016 Yorumla
Soran+1 yılKendine üzül. Acinacak halde falan değilim. Umarim senin kocanda yapar aynısını
- +1 yıl
Yapsın? Annesine, bacısına hayrı dokunmayan adamın karısına hiç hayrı dokunmaz. Bir erkeği tanımak istiyorsanız onun ev hâlini bilecek, annesine ve kız kardeşine nasıl davrandığını öğreneceksiniz. Gerekirse ben de destek çıkarım.
- +1 yıl
Ha bu arada, gerçekten acınacak hâldesiniz. Üzüldüm adınıza. Eşinizin kız kardeşini dahi kıskanmak çok acınası. Ne hata ettiyse sizi bulmuş.
Soran+1 yılLafları neresinden anliyosunuz. Ben neden kiskaniyim elin paçozunu. Artik ben varım ikinci planda olması lazım annesinin kız kardeşinin. Su an ailesi benim onun. Bana göre o kız elin kızı. Elin kızına gidipte telefon alamaz. Annesi alsın devletten dul maaşı aliyo kızıyla beraber yiyorlar. Ne ala memleket
- +1 yıl
Hayır, ikinci planda olmayacak. Sizinle kurduğu aile başka, kendi öz ailesi başka. Siz yokken o vardı. Elin kızı ne yahu? Dağdan mı geldiniz siz? Adamın kız kardeşi. Gerçi laftan da anladığınız yok ki. Allah eşinize sabır versin.
Soran+1 yılNeyse anlaşamıyoruz IQ seviyemiz belli.. Siz böyle erkekleri savundukca biz hep arka planda kalırız emin ol.
- +1 yıl
Bacaksız seni. Asıl senin IQ seviyen belli. Sen elin erkeğinin avcuna bakacak kadar düşük karakterli birisi misin? Git onurunla çalış kendin al.
- +1 yıl
Vasıfsız. Hayattaki tek vasfı evlenip çocuk yapan, kocasıyla hava atan şirret tipik Türk ev hanımı. İ
Soran+1 yılBen caliaacaksam niye evlendim. Rahat etmek için evlendim. Erkek çalışmak zorunda ben degil
- +1 yıl
Zihniyetinden nasıl birisi olduğun belli kezban.
Soran+1 yılSensin o neyse yaaaa
- +1 yıl
Abla bu haklı yorumun karşısında seni takip etmek istiyorum edebilir miyimm skckdlv
Soran+1 yıl@cilekli1nutella neden
- +1 yıl
Çünkü çok haklı adamı resmen köle olarak görüyorum
- +1 yıl
Görüyosun
- +1 yıl
Benden bahsediyorsanız edebilirsiniz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah kimseye aç gözlü ne kadın neden arkadaş vermesin bir telefon ne olmuş yani hadi kardeşi evli olsa anlicam da onunda bacısı üstelik sen sus aksi takdirde rezil olursun.
10 Yorumla
+1 yılHaklısın … Kocaları almadan önce öksüzlerden seçmek lazım ailesi varsa olmuyor
00 Yorumla
+1 yılBu evlilik uzun sürmez. Bu adam bu kadini bosar. Eski ailesi , tekrar ailesi olur biter
00 Yorumla
+1 yılKıskaaanma. Sen yokken o vardı
11 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi ben varım ama
Ayıp ayıp kocanın kardeşi o, ma*yk
02 Yorumla
Soran+1 yılAyıp falan degil
İyi yapmış yanlış olan ne?
01 Yorumla
Soran+1 yılOna neden aliyo
+1 yılKaç para bu telefonlar
08 Yorumla
Soran+1 yılİki bin beş yüz vermis
- +1 yıl
2500 için mi yaygara en düşügunu almış benim de görümcem var ve eksik bir şeyi varsa ben alması için teşvik ediyorum ne insanlar var hayret bişey ya
- +1 yıl
Neyse Bunun için huzursuzluk yapıp kendi huzurunu bozma
- +1 yıl
Bir şey soracam baba yokmu evde
- +1 yıl
Vefat etmiş benimle olan yazışmalarına baksana
- +1 yıl
Yani abi burada baba rolünde hanım ablacım , yani biraz sag duyulu yaklaşmalisin, bukadar nefret kin seni çürütür de bir faydasıni görmez ve ani gelir herseyi kaybedersin
- +1 yıl
Yorumları okuyunca burada çirkef kişinin sen olduğunu düşünüyorum sen bile kocandan gizli ailene yardım ediyorsun gelmiş kocanı kötülüyorsun nasil bir yüz varmış. İnsan utanır birde yetim bacısı nasıl bir vijdan varmış senden tiksindim resmen yaa
- +1 yıl
Beni engellemiş yazdıklarını goremiyorum
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çalışıyorsan haklısın ama çalışmıyorsan haksızsın
033 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmıyorum ne alakası var bununla
Soran+1 yılPardon o ne demek öyle. Erkek zaten çalışıp para kazanmak zorunda
Soran+1 yılErkekse calisip bana bakmak zorunda benimle evlendiyse
- +1 yıl
Elin derken burdaki el sen oluyorsun ama insan rahatsiz olur onun ailesi artık sensin onun verdiği her kuruş senin rızkın bunu anlaması lazım artık senin hakkına giriyor
Soran+1 yıl@seyda028 çok mu komik
Soran+1 yılŞikayet mi ediyim illaki
- +1 yıl
Bu kıza ayar oldum bak he ne kadar aç gözlü bencil bir insan ya
- +1 yıl
Sen erkeksin çünkü evine bakmak zprundasın ne demek kadınlar işsiz erkekle evleniyor mu? Kadınla erkek birmide bunu kıyaslıyorsun? Sen evini geçindirmekle mesulsun evin reisi yani Allah sana bunu böyle vermiş. Neyse kafa yapısı degişmez zaten
+1 yıloh oh kudurtmuş seni
01 Yorumla
Soran+1 yılYürü yaaa
- Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılKardeşi o da. bu kadar tepki fazla bence
00 Yorumla
+1 yılParası varsa alsın
ama yoksa ayıp etmiş00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa gitsin nafaka alırsın sjfhfg
00 Yorumla
+1 yılŞaka sanırım böyle bir düşünce olamaz cunku
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah korusun sizin gibi insan (!) lardan!
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrılın o zaman. Aynısı sizin kardeşinize yapılsa ne olurdu?
Soran+1 yılNeden ayriliyim.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeseymiş dediniz ya! Hem siz soruma cevap verin; sizin kardeşiniz bu durumu yaşaya ne olurdu?
+1 yılsenin allah belani versin ya
12 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yaaaa
- +1 yıl
hak ediyosun
+1 yılBu kafayla seni aldığına şükret kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılYaş he he
+1 yılkarıya bak düşman başına
04 Yorumla
Soran+1 yılKim için dedin kardeşi için mi
- +1 yıl