Eşimle aramızı bozan ablası?

Evet uzun yıllardır evli değilim ve herzaman seviyeli mesafeyi savundum özelikle eşimin ailesine o şekilde davrandım saygı biçiminde. Kafa yapıları çok değişik çooook geri saniyolarki aileyle iç içe dip dibe olunca her şey güllük gülüstanlık.

Neyse eşimin ablasi eşimin yanında beni çok seviyomuş gibi samimiyetsiz çok davranır ama içten içe nefret edip hiç haz almaz. Sebep belli, kıskançlık ve Sürekli benimle kavga etmek istiyo cani, Sürekli bişeyler bulur benimle kavga etmek için. Bende umursamam beni dışlamak için her şey yapar kayınvalide gilde ve herzamam ben suçluyum. Ben polemiğe girmiyorum kendisini ciddiye almam pek oda kudurur. Artık eşime yalan yanlış şeyler söyler. Eşim aılesinin hatalarını farkında ama üstünü kapatmaya çalışır. Arada kalıyormuş. Ben zaten çok fazla gidip gelmem. Eşim huzurlu değil bende değilim. Eşimle bu konu hariç problemlerimiz yok ve ablasının yaptıklarını yüzüne vurdum tek kelime edemedi. Onun olduğu zamanlar kv gile gitmicem ve bi müddet eşimede bişey demicem. Sürekli plan program yapıcam bir kaç hafta ondan sonra sakin şekilde gitmek istemedigmi söylicem. Kv ile görusürüm ara sira, evime çağırabilirim.

Küslükten yana degilimdir fakat huzurumu kac defa bozdu, eşimde yumuşak tip ve artık hakkımda yalan yanlış şeyler duyunca artık kesinlikle görmek istemiyotum. Dahada üstte çıkmaya çalışıyomus.
Eşime bu şeyler evliliğimizin içine sokmayalım sende kimseyle kimse için küsme aynı devam dedim. Daha ne diyim? Nasıl eşimi bu konular yüzünden etkilrmemesini sağlarım?

Eşimle aramızı bozan ablası?