Ablamlarla beraber olduğumuzda ablam yeğenimi rahatça emzirebiliyor. Normal bir şey ama eşim varken yapması değişik geliyor bana. Bunu ablama söylediğimde ay ne olacak falan diyor. Siz ne diyorsunuz kıskanmam normal mi?
2 ay
Ablamlarla beraber olduğumuzda ablam yeğenimi rahatça emzirebiliyor. Normal bir şey ama eşim varken yapması değişik geliyor bana. Bunu ablama söylediğimde ay ne olacak falan diyor. Siz ne diyorsunuz kıskanmam normal mi?
Hayırdır bu ne rahatlık edepsiz arlanmaz şüpheli normal şartlar altında bir kadın yabancı bir erkeğin yanında çocuğunu emzirmez çekinir çok mu zorda kaldı yönü döner veya başka odaya gider
Net kocana ilgi duyuyor beğeniyor kendini gösteriyor dikkat et anlayacağı bir şekilde sert bir dille konuş uyar ayağını denk alsın
Normal ablanın onun yanında böyle bir şey yapması absürt. Ve sadece sizin değil eşinizin de karşı çıkması lazım bu duruma. Bu durumdan şikayetçi değilse sorun var demektir
Bence hissettiğin duygu çok normal, anne olunca bazen en ufak şey bile içimizde kıpırdanma yaratıyor 👶💗. Ama emzirme gerçekten çok doğal bir ihtiyaç. Ablan da bunu öyle görüyor. Eşinin de büyük ihtimalle umurunda bile değildir. Unutma, bazen gönül daralır ama niyet daralmaz derler 😄
Cevap
14Cevap
Sen kiskanmam normal mi diyorsun, ablan normal diyor.
İkinizin yaptığı da normal değil.
Hoş değil. Rahatsız olmana rağmen emzirmesi de garip. Emzirme önlüğü varsa sıkıntı olmaz tabi.
Ben eşimin böyle bir şey yapmasını istemezdim. Başka bir kadın benim yanımda bebeğini emzirirse sorun değil.
Üzerine bir örtü falan örtmesi gerekir. Yapmıyorsa uygun değil, hoş değil. Uyar tekrar.
Üstüne örtü atsın ya da başka odaya geçsin.. Edebe mugayyir bir durum..
Peki sen de onun eşinin yanında üstsüz gezebiliyor musun
Ablan rahat biri ama kapatıyordur zaten, bir şey gözükmez ki
kızz bu bildiğin teşhirci yani.. ayyy bu kocana kuyruk sallıyooo olmasın me mesini falan göstererek..
😉😂😂
Söyle başka yerde erdirsin çocuğı emzirmek insanın kafasında farklı şeyler canlandırır
Y... k istiyor. Karaktesiz ve enişteci. Kocanda gözü var. Seni çekemiyor
Sende ablanı kıskanıyorsan yuhh ozaman kendi emzir kıskançlığından kurtulursun
Seninkiler de ortada birçok kısmı 😊
normal abartma
Gün gelir eşine de emzirir
Yanlış yapıyor.. Yoksa gizli teşhirci mi?
Hoş değil
Genişşşş
Yok artık
Ben yaşadımı yazsam linç yerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?