Görümcem de ablasının eşine abi diyor. Sorun etmiyorlar. Sorun edilecek bir şey de değil de işte, deyin gitsin.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1
Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Ne sacma soru.. enişten olduğu icin olabilirmi acaba... Halan teyzen dayin amcan yokmu senin onlara ne diye hitap ediosun cok merak ettim. Yegeninde yegenindir ya hani... allahim ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Yoo öyle bir zorunluluğun yok. Ama abin varsa belki ondandır. Annen ondan başkasına abi demeni istemiyordur.
Şundan olabilir ona sen abi diyince ablaninda abisi oluyor gibi bir şey herhalde sksksk
Sorun değil gerçi ama sen bir çılgınlık yap baba de ona 😄
😂Bunu sevdim
Yıllarca bekleyip aniden evlendi ise öyle demesi normaldir. Eniştenin yaşını bilmiyorum ama dayı ne ördün de 🙃🙃🙃
Ben de abi derim ama enişte ablanın eşi olduğunj gösteriyor sanki, keşke başından eşinte deseydim ağız alışkanlığım olmazdı
Türkçe kadar her akraba üyesine yeni bir terim atfeden başka bir dil var mı acaba? Hiç sevmem enişte kelimesini gerek de yok
İşte bu yüzden bende demek istemiyorum sorduğum soruyu eleştiren ahmaklar var. Demezsem yanlış birseymi yapmış oluyoruz😒
Neresi yanlış bunun sen içinden geldiği gibi hitap et alışır herkes bir süre sonra
Görümcem de ablasının eşine abi diyor. Sorun etmiyorlar. Sorun edilecek bir şey de değil de işte, deyin gitsin.
Ne sacma soru.. enişten olduğu icin olabilirmi acaba... Halan teyzen dayin amcan yokmu senin onlara ne diye hitap ediosun cok merak ettim. Yegeninde yegenindir ya hani... allahim ya
Kültürel bir durum.
Abi de diyebilirsin.
Eskide kaldı enişte ne ya🙃🙃
2 kere 2 = 4. Ablanın eşi de enişten. Bu kadar.
Ne diyeceksin abi de o zaman
Nasıl içinden geliyorsa
öyle bir zorunluluğun yok.
Bunu anlatamamak😩
Abi demekte bence gayet mantıklı
ablanın eşi olduğu için :D
De geç uzatma bence :D
Çünkü o senin enişten..
Kültürel olarak