29 yaşında hala bekarım diye çok mutsuz hissediyorum. Bu çıkmazdan nasıl kurtulurum?

Arkadaşlar 29 yaşında ve hala bekarım yıllardır sevgilim de olmadı, konuştuğum kişiler oldu ama hiç biri ile ciddi bir ilişkim olmadı. Evlilik amacıylada karşıma çıkanlar oldu ama hiçbiri ile olmadı ya ben yanlış insandım ya da onlar. şu an bu konuyu çok dert etmiş durumdayım. Yaşıtlarımın, arkadaşlarımın hepsi evli. Kendimi artık çok mutsuz ve yalnız hissediyorum. Her şeye geç kalmış gibi hissediyorum. Hayatımın her alanında mutsuzluk ve eksiklik veriyor bu his. Ne yapmalıyım kendimi bu çıkmazdan nasıl kurtarabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bir mesleğim var hatta bi yandan da Yüksek lisans yapıyorum ama bunlar beni mutlu etmiyor hep bi eksiklik var. Yaptığım işte mutlu değilim belki bunun verdiği bi etki ama bilemiyorum. Meslek değişimi de şu an benim için imkansız. İçinde bulunduğum duygu amaçsızlık. Ee şimdi ne olacak hissi. Değer görmemek asla sevilmemek çok kötü.
Güncellemeler
+1 yıl
Olabileceklerin kıyısından dönmek hep yanlış tercihi yapmak beni mahvetti artık. İnsanın zamanla hayatı normale iyiye gitmez mi? Benim ki neden böyle her verdiğim karar her geçen zaman biraz daha pişmanlık biraz daha üzüntü getirdi bana.
29 yaşında hala bekarım diye çok mutsuz hissediyorum. Bu çıkmazdan nasıl kurtulurum?