Aile & Toplum Iki tane oğlan ile konuşuyorum birisi bana çok hasas davranıyo gitmemden korkuyo diğerinin umrunda değil hangisini seçim? silipgidicem Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diğeri de seviyorum diyo ama derdime ilgilenmiyo Güncellemeler+1 yıl Ikisini de seçmedim yenisi yaptım daha komik eğlenceli Iki tane oğlan ile konuşuyorum birisi bana çok hasas davranıyo gitmemden korkuyo diğerinin umrunda değil hangisini seçim? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hangisini seviyorsan onu seçebilirsin 0 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Umrumda olmayanı seçiceksin tabiki agagqhga öteki seni hiç hoş ycanlandıramaz ki seni s! qlemeyeni seç 0 0 Yorumla
benfavor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seninle ilgilenmeyen senin yanında olmamalı seni önemseyen kişi seni çok mutlu eder 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Ikisini de kullan işte. zat3n bir süre sonra ikisinden de bi halt olmayacağını anlayacaksın 😂😂 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl seni umursamayı seçersin, sonra da üzülürsün 0 1 Yorumla Mr_Smart +1 yıl umursamayanı Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. İlkini sec hassas olanı 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Oğlanlardan uzak dur yavrum 0 3 Yorumla silipgidicem +1 yıl Niye Yorumla Oluştur +1 yıl Oğlan oldukları için Yorumla silipgidicem +1 yıl Doğru dedin az önce terk edildim sebepsizce Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bence sen üçüncüyü değerlendirmeye al 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hassas olanı ama onu umursa 0 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Ya şundadir ya bunda diye say 0 0 Yorumla
Lubricant Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Herkes biliyor ki sen seni iplemeyeni seçiceksin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hangisini seviyorsan onu seçebilirsin
Umrumda olmayanı seçiceksin tabiki agagqhga öteki seni hiç hoş ycanlandıramaz ki seni s! qlemeyeni seç
Seninle ilgilenmeyen senin yanında olmamalı seni önemseyen kişi seni çok mutlu eder
Ikisini de kullan işte. zat3n bir süre sonra ikisinden de bi halt olmayacağını anlayacaksın 😂😂
seni umursamayı seçersin, sonra da üzülürsün
umursamayanı
İlkini sec hassas olanı
Oğlanlardan uzak dur yavrum
Niye
Oğlan oldukları için
Doğru dedin az önce terk edildim sebepsizce
2 tane daha seç batak atın
Bence sen üçüncüyü değerlendirmeye al
Sence? Sence hangisini seçmelisin?
Hassas davranan seni mutlu eder
İkisiylede ilgilen bence bırakma