Güncellemeler
1 yıl
Ikisininde evli olmadigindan eminim bi kere, bide bana surekli resimler attiklarindan ve goruntulude gordugumden eminim nerde calisiyorlar nerdeler falan filan. Mesela doktor olani bana bugun resim atmisti hastaneden uniformasiyla...
Güncellemeler
1 yıl
Beni tanimadan kotu yorum yapanlar bi aynaya baksin bence siz cokmu iyisiniz...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İkisi de içime sinmedi gibi
birincisi zaten kafadan iptal
ikincisi bilemiyorum doktor ama egosu ne durumda bilmiyoruz
Birincisi zaten benim hic icime sinmedi... oylesine mi konusuyodum ne. Vakit gecsin...
Doktor biraz egolu evet ama
ikisini de sepetle
Kalbinin sesini dinle bence
Hatta en cok hosuna giden kimse eger onunla seviş
Ya heralde doktor olaniyla gidicem cunku bide ben hijyene cok onem veren birisiyim digerine cok sempatim var ama doktor olani sanki daha bi temiz birisine benziyordu. Kendi de diyordu zaten temizlik takintisi varmiş 😂😂 simdi oteki gelcek bana simdi kinamak gibi olmasin da her gun yikanmayan bi tipide var... 😒😒
O zaman doktor dogru tercih oburuyle sevisemezsinde bile bence
Bisey derdim ama Neyse Burdan diyemem
İçini lk ısıtanı seç. Sana yazamadım
Karar verebildin mi?
Yani hayır... birisi zaten bitliste yasiyor cok uzak.. iste bu doktor olani şu an romanyada ama diyor aralikta yanina gelicem. Hic olmazsa buraya geliyor diye herhalde onunla bi gorusurum. Ne kadar ciddi oldugundan emin olmasamda, bi deneyebilirim diye dusunuyorum. 😒😒
:) sen nasıl bir beklenti içindesin peki? Evlilik mi istiyosun?
E evet istiyorum. Genelde ama hop diyede olmaz o iş birde erkekleri biliyorum hoşlanmaya baslarsa o kadinsiz yasayamiyorlar zaten. Daha ikisiylede yuz yuze bi tanismamiz olmadi. O yuzden ben hic olmazsa meslegi olanla gorusmeyi planliyorum, cunku kendiside benimle konusmalarinda biseyler demisti, cocuk istedigini falan konusmustu. Daha oda beni tanimiyor yani tam. Daha once beni yakindan taniyip da kullanmaya calisan olmadi. Bi sikinti varsa uzatmadilar. Bi goriym anlarim ben amaci ne
Bence maddi durumu onemli cunku eski iliskilerim hep para yuzunden bitirildi eminim. Mesela birisi beni terk etmis gibiydi ama isi yoktu isten cikarilmisti, oda arkadasi vardi, hala ailesinin yaninda bide 38 yasinda... dusun yani. Kendiside biliyor kendisinden olmayacagini. Maddi onemli biraz. Erkekler paralari olmayinca bahane edip gidiyorlar. Kaldiramiyor cunku kadini. Yani parasini istedigimden degil, ben de calisiyorum. Ama gecinmek zor
Hatta o bile geri gelmeye calismis ve kustunmu bana lutfen barisalim falan diyordu. Yani sevilebilir birisi oldugumu dusunuyorumda, kendisi evlilige hazirmi onemli olan o
Anladım ama derdi yatağa atacak kadın bulmak da olabilir. Artık onu da kendin görceksin. Çok güzel kadınsın bu arada nazar değmesin
Yani olabilir... ondan korkuyordum zaten 1 senedir konusuyor benimle. Biraz dengesiz, bazen iyi konusuyor bana gecende evlilikte istedigi tip kadin karakterini anlatiyordu. Kac kere engelledim, sonra o beni engelledi, ben yine engelledim falan bu sefer bana diyor beni bi daha engelleme akilli ol bilmemne... ne istedigide belli degil.
Hemde 35 yasinda kendiside yani. Cocuk gibi davraniyo bazen. Sen 28 yasindamisin? Mesela Valla senden daha kucukler daha akilli 😅😅😅 bu 30 ustu erkolar kafayimi yedi ne
Yas bunalimi heralde ne diym
Bilemiyorum artık :) biraz da ne istediğiini bilmek lazım ama olgun kadın daha iyi oluyor. Ne istediğinin farkında oluyor
Yok adamda yas bunalimi var heralde demek istemistim. Ben buyuk hissetmiyorum pek fiziksel olarak tabi ama tabiki duygusal ve ruhsal olarak olgun hissediyorum. Bebek taklidi falan yapicak degilim 🤭 ne istedigimi biliyorumda, erkolar pek bilmiyorlar gibi. Galiba siz daha gec olgunlasiyorsunuz... uzerine alinma da
Konuşalım mı detayları takibe gel
Olgun zihniyetli her insan olgun birisiyle olmak ister bence. Akil yasta degil bastadir...☺️☺️
Takip attim ama
Zaten ben eskiden beri yasitlarimdan olgundum cok sey yasadim beni olgunlastirdi galiba ama gencligimde cok rahat olamadigim icin mi bilmiyorum biraz gamsiz birisiyim yani cocuk gibi davraniyorum bazen... insan yasayamadiklarini yasamak istiyo
Cok sey yasadim derken yanlis anlama. Sadece ailede hastalik surekli ordan buraya tasinmak gibi seyler. Bide gocmenlikte kolay degildi. Kardesim kucukken hastalandi ona cok baktim ve uzucuydu. Herseyi yasitlarim gibi yasayamadim ve kardesimin hastaligi beni daha duyarli yapti insanlara karsi, buda baskalari tarafindan ciddiyet gibi gorunuyordu, mesela her seye gulup dalga gecemiyorum baskalari ezilirse sinirleniyorum falan.
Yazdım
Doktora git doktora iyidir iyi
Dalga geciyo gibisin 🤣
Yoo çok ciddiyim
Neden peki
E uzun süredir taniyirmussun daha iyi tanıdığın biri herzaman daha iyidir
Biriside yazmis ben tipsizmisim bide karakterim kotuymus. Bunlara inat arap doktorlan evlenirim bak 🙄🙄🙄
Haklisin bide baya konuskan bana icini döküyo
Konusabildigin insan iyidir zaten öbür türlü vakit geçmez
Haklisin
Cok guzel olupta surekli begenilmeyen bi ben olsam gerek bu ulkede. Millet siradan kizlara bile prenses gibi bakiyor. Bence cok fesat insan var burada. Kendimi ovmek icin demedim, oyleler.
Sadece guzel olmaktan degil kaliteden kiskaniyorlar
Sanki ben ikisiylede yattim da kotu biriyim gibi yazmis birisi. Kimseyle bi iliskim bile olmadi. Hala konusma asamasindayiz iste
Bilemem artık o kadarını
Tanımadıkları için o işte
Hep bana oluyor ama
Sadece sana yapmıyorlar emin ol
Dohrudur ama bana cok oluyor bu burumsunmuyorum seni tavirlari. Hatta iyi kibar davrandigim icin ezik hissettigim anlar cok oluyor. Bence zor bir goruntum var ondan. Aslinda samimi biriyimdir.. yani internet icin demiyorum, burada inmi cinmi bilemezsin sorunludur
Neyse bide bu sitede bence ailesiz yalniz ya da tuhaf insan cok ben artik kulanmamaya karar verdim. Benim etrafimda ailem dolu insanlar falan sanki bu tanimadigim tiplerin hakaretleri bana isliceni zannediyolar sevgisiz insan cok aciyorum valla hersey erkek arkadas koca degil zaten.
Senin mesaj kutun kapalı galiba 🙈
Sen önce kendini keşfet
Bence ikisinle de seviş en iyisini bul
Ya ne gerek var...
Bilmiyorum doğru tercihi bul
Tek eslilikten yanayim ikisiyle de sevismedim
Genç seç ikisi yaşlı beni seç
Öbür hesap kapandı bana yaz @Mrengineerac az 23 hesabı ban yedi şikayet etmişler
@Ash112
Keske secebilsem genc bu kendileri sanki cok kucukmus gibi beni tersleyen yasitlarim ve 35 ustlerine inat. Bende çıtır hakediyorum lannn
Ben daha gencim çıtır hakediyorum napcam bu dayıları ya cocukta yapamaz bunlar spermleri azalmistir riskli olur. Bide vucutlari cok sarkık oluyor o ne oyle. Enerjileride dusuk o ne oyle. Benim erkegim istekli olucak boyle neseli beni genc hissettirecek. Yasli erkeklerin seyleride zamanla kuculuyormus duyduguma gore, yas aldikca beni tatmin edemezler falan sonra naparim ben ayyyy
20 25 arası seç ikisi de yaşlı la @Ash112
Komiksin... yani ama benim yaşımda onlara uyuyor.
Gerci ikiside yanimda abim gibi dururlar. 😂
boş ver onları bana gel
😂😂😂
Ciddiyim gerek yok bu kekolara
Adam. mardinli kekodur erasmusla herkes gidiyor artik kanma bunlara
Yok digeri keko daha cok. Mardinli pek degil oyle. Biraz simarik bence ama.
Yani istersem baskalariylada tanisabilirim, bi buna bakim dedim
Mardinli ya kürt ya Arap , ha bir de şu var kıyafet almıyorsun hayatina insan alıyorsun biraz dikkatli ol
Evet lubnanli. Ama sizde cok ayrimcisiniz ya sanki turklerin hepsi cok iyi kocalik yapiyor
Dikkatli olmaliyim bence ama hayatta kimseyi tanimadan bilemeyiz bence bi denemeliyim birde benim insanlar uzerinde hep positif etkim olmustur bence ona iyi gelebilirim. En azindan bana bi zarar vermiceginden eminim. Bence tanimadan yargilamamaliyim
Ucuncuyu
Başka bak