Sizce hangisini secmeliyim? Iki erkek arasinda kaldim?

Simdi demek istiyorumki daha ikisiylede isler ciddiye binmedi henuz, sadece konusuyoruz. Ama ben birden fazla kisiyle konusmaktan hoslanmiyorum ve bi karar vermek istiyorum, cunku vaktimi alir boyle.

Birinci kisi 32 yasinda, benden 1 yas kucuk ve universite mezunu degil, gerci cok onemli degil ama belli bir iside yok, amcasinin dukkaninda calisiyor. Nerede yasadigindan bile emin degilim yani su an memleketi bitliste ve orada sanirim amcasiyla kaliyor. Ailesi aydinda.

Digeri 35 yasinda, hacettepe mezunu bi doktor. Normalde mardinli, ama su anda romanyada staj yapiyor (erasmus sanirim). Hali vakti yerinde bildigim kadariyla. Zengin bi aileden geliyormus. Goruntulu konusuyorduk gecen seneden beri, aslinda bu digerinden daha eski, yani daha evvelden beri benimle konusmaya calisiyor.

Simdi bilmeniz gereken sey ben ikisiyle de daha tanismadim, ama tanismayi dusunuyordum. Doktor olani kasimda yanina gelicem dedi, daha digerinden bi haber yok ne zaman gelir. Para sikintilarida var galiba.

Karakter olarak ikiside birbirine benziyor, yalniz biri esmer, digeri kumral hafif sarisin gibi (doktor olani) .

Sizce hangisiyle konusmayi devam ettirmeliyim?

Güncellemeler
1 yıl
Ikisininde evli olmadigindan eminim bi kere, bide bana surekli resimler attiklarindan ve goruntulude gordugumden eminim nerde calisiyorlar nerdeler falan filan. Mesela doktor olani bana bugun resim atmisti hastaneden uniformasiyla...
Güncellemeler
1 yıl
Beni tanimadan kotu yorum yapanlar bi aynaya baksin bence siz cokmu iyisiniz...
Sizce hangisini secmeliyim? Iki erkek arasinda kaldim?