Iki kişiyle gorusuyorum? Sizce hangisiyle devam etmeliyim? Ask mı mantık mı?

Benim 1 yildir sevgilim var. Ailem, akrabalar gorucu olarak birileriyle gorusturuyor beni. Kimini reddediyorum ama sıkça reddetmekte olmuyor.

Simdi sorun şu ki sevgilim oldugunu aileme soyleyemiyorum. Biraz bu konularda acik bir aile, akraba cevrem yok. Sevgilimi anca ben bu adamla evlenecegim diye cikarabilirim karşılarına. Oyle tanismaya bile cagiramam yani.

Sevgilimde evlilik dusunmuyor gibi pek. Bu konuyu açıyorum zamani gelince olur, hallederiz, bence daha hazir degiliz, biraz daha para biriktireyim vs diyor. Haliyle aileme de sevgilim var, biz evlenecegiz diye karsilarina cikamiyorum.

Goruculerle de mecbur gorusuyorum. Ilk etapta cogunu reddediyordum ama o da cok dikkat cekmeye basladi. Bende milletin agzini kesmek icin neyse ilk bulusmadan sonra begenmedim, bana uygun degil diye haber yollar bitiririm diye dusundum.

Bunu da kimi zaman yaptim. Ama son zamanlarda karsima cikan gorucuden yalan yok etkilendim. Bu surecte de sevgilimin biraz daha umursamaz tavirlari, beni alip, elimden tutup aslanlar gibi ailesinin ve benim ailemin karsisina cikamayisi, yokusa sürmesi, benim helalinden bir evlilik, yuva kurma istegimi anlamamasi vs yordu.

Karsima da daha ilk bulusmadan sicaklik yakinlik hissettigim, fiziksel olarakta begendigim, konusunca da biraz daha ısındığım biri cikinca kafam karisti iyice. Daha once boyle hissetmemistim, ilk bulusmadan buna da red cevabi verecektim veremedim, bircok konuda uyusuyor gibi geldi.

3 kez görüştük. Hatta ailem, cevrem falan da oglani begendin galiba dediler, bu kadar uzun gorustugum biri olmadi cunku.

Sevgilim bana gel dese giderim, evlenelim dese kosa kosa giderim ama kendisi beni durduruyor. Mantigima uyan tarafa mi gecsem diye düşündürüyor beni. Benim icin bu kisi hayirli degildir belki artik bunu dusunmeye basladim. Ask mi, sevdigim mi mantik mi bilmiyorum, kafam karisik.

Kimsenin de vaktini almak istemiyorum. Ya sevgiliden ayrilacagim ya da gorustugum kisinin vaktigini almayacagim ama ne yapacagim bilmiyorum

Iki kişiyle gorusuyorum? Sizce hangisiyle devam etmeliyim? Ask mı mantık mı?