Iki kisi arasindayimm, hangisini secmem gerekiyor sizce?

Biri isyerinden, digeri ise uni'den (benden bir sene once benim bolumu bitirmis, belki bir iki kere gormusumdur max)

Is yerindeki olan'dan hoslaniyor gibiyimm.. Linked in'den de ona istek attim ve oda hemen kabul etmisti 2dkika icinde (bide calisma saatlerimizde) Her bir birimizi gordugumuzde ilk zamanlari cok kacarirdik gozlerimizi simdi gordugumuzde bi bakariz sonra kafalari egeriz.. Onun beni izledigini bir kac kez sahit oldum. daha dogrusu ikimizde bir birimizi izliyorduk. ikimizde yan odalardaydik ve disari karanlik olunca camdan izliyebiliyorduk oyle bi 2-5 dakika felan oyle baka kaldik :) Normalde bana asla selam vermezdi ne ben ne o gecen seferde o arabadayken giderken bana selam verdi ve guldu gitti <3 Cok fazlada karsilasamiyoz maalesef.. ancaa linked in profillerimize bakip duruyoz

Digeri ise.. sadece linked in den bana istek atmisti kabul ettim sonra bir sekil instami da bulmus ve ordanda atti.. iki uc gun beklettim sonrada kendisi cekmiss istegii.. simdide sadece anca profilime bakip duruyo buda linked in den..

yaaa ben neyapcamm simdiiiiiii :(

Iki kisi arasindayimm, hangisini secmem gerekiyor sizce?