İki erkek arasında kaldım sizce hangisi ya da beklemeli miyim?

Öncelikle ben 3 yıllık sevgilim taradındna 4 ay önce terk edildim psikoljik terapi sürecim devam ediyor aşırı toplanamadım ve açıkcası hala ona takığım.

Aday1 benden 5 yaş büyük boşanmış flörtöz biri. Tipi hoşlandığım erkeklerden değil ama karizmatik geldi. İnstada birkaç yıldır ekliydi storylerime cevpa verdi birkaç konuştuk ilk randevuda evime geldi yemek falan sonrası konu sekse geldi biraz ön olaylar sevişmedik. 2ye buluşmak istiyor bence amacı one night o işi tamamlamak yine de niyetinden emin değilim.

Aday2 benle aynı yaşta bizi bi arkadşaım tanıltırdı 1.5aydır falan flört ediyoruz enfedi nazik ailesi falan iyi biriydi. Tipi benim beğendiğim erkeklerden ancak ortak bi ilgil alanımız ya da gelecek konumuz yok onunla konuşmak çok hoşuma gitmedi ancak iyi çocuk. Konu onunla da yatak olaylarına geldiç birlikte olacakken ilki olacağımı falan söyledi bana şimdiden aşırı bağladığını ailesine falan anlattığını söyledi soğudum onunla da sevişmedik.

Yargılamadan siz olsanız kim seçerdiniz ikisids tırt mı
Güncellemeler
+1 yıl
Kimseyle ciddi düşünmüyprum aşk sevgide demedim. Sadece eski sevgilimi unutmak ve iyi zaman geçirmek istiyorum ben. 2. aday iyidi ama bağlanacağı sinyalini verdiği ve kobuşmaktan sıkıldışım için onu çok istemiyorum ilki de boşanmış falan amacı seks yani belli o kada rda kendimi kullandırmak istemiyorum. O yüzden lararsız kaldı
İki erkek arasında kaldım sizce hangisi ya da beklemeli miyim?