AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Bayram sadece bir gün değil ki, ilk gün birine diğer gün de diğerine gidebilirsiniz
En iyisi kahvaltıyı siz hazırlayın ve ailelerinizi davet edin
Şu evliliği yürütemeyecek kafalar neden evlenir
Hiç anlamıyorum
Bence saçmalamışsınız. Böyle basit bir şeyden tartışmaya ne gerek var?
İlk gün eşinin ailesine gidilir sevmiyorsan bile sevdigin adam için bayram zamanı kırmamak adına yapman lazım evlisin bekar gibi herkes kendi ailesine gitmesi çok saçma bi davranış bence
Önce erkek tarafın ailesine gidilir Türk örf ve adetlerinde bu böyledir sen o eve gelin gittin unutma. Senin ailenin de bunu bilmesi lazım niye ilk gün çağarıp ortalık kızıştırıyorlar
En mantıklısı
öyle bişi yok
Evlilik yeni olduğu için böyle durumlarla karşılaşacaksınız. Çok normal. 3-5 sene sonra düzelir.😊 hep kadının ailesinde yapılır ilkler 🤪
Kahvaltıyı beraber yapın, öğlen yemeğine birisine, akşam yemeğine birisine gidin herkesin gönlü olsun.
Her evli çift yapıyor galiba bu kavgayı, bazı çiftlerin aileleri de köpürtüyor biri diyor ilk bize gelin, diğeri diyor bize. Zor işler...
İlk kim çağırdıysa bence ona giden... Eşin ikna olması lazım buna.. Olmuyorsa kendiniz yapın yiyin..
Sacmalamayin önce eşinizin ailesine gidin sonra sizin aileniz e gidelecek bu değişmez bi kuraldir tabi saygı li bi çift seniz eger
O niyeymiş erkeğin ailesi daha mı öncelikli oluyor 😏
@_Cemile_ hayır ama bu genelde böyledir bizde se 16 seneden beri böyle hiç de problem cikmadi
Sevgilin tam bir god-osssss ne kadar küfür olmayan hakaret varsa gelebilir başına... Gerçek bir erkek
: Sıkrım kahvaltınızı da bayramınızda... işime gidiyom ben. ne bk yerseniz yiyin... der ortadan çıkar anlı ak bir şekilde.
Evinize en yakın kimse ilk ona gidin sonra diğerine geçin çözümü çok basit bir konu aslında. Evlilik ne biçim bişey ya skjdnddn
Eşinle aranızda bir rekabet var sanırım
Karşılıklı anlayışla ve hoşgörüyle ortayolu bulabileceğinizi düşünüyorum. 😊 İkinize de mutluluklar ve hayırlı bayramlar dilerim.😊
Birine kahvaltıya birine de akşam yemeğine gidin anlasın ailelerinizle yani bunu ayarlamak çok mu zor anlamyrm ki bu kafaları😅kızıyorum da yani
Birinci gün eşinizin ailesiye 2. Gün sizin ailenizle yapabilirsiniz. Kendi ailenize bu durumdan da bahsederseniz anlayışla karşılayacaklardır.
Birine kahvaltıya gidin birine akşam yemeğine gidin ya da büyüklerden bir taraf diğer büyüklerle birlikte sizde kahvaltıya çağırsın sorun çözülsün
Aranizda anlaşma yapın.
Bir bayram onunkinde
Bir bayram seninkinde
Bu şekilde aranızda bir tartışma olamaz.
Eşinin ailesine kahvaltıya annenlere akşam yemeğine. Ya da tam tersi, kavgaya gerek yok bırakın ego savaşlarını.
Offf gerçekten nefret ediyorum bu olaylardan.
O yüzden elimden geldiğince yurt dışında birisi ile evlenecem.
Yurt dışında evlenirseniz aynı durum.
Hemde daha fena.
Bir yabancı ile evlenirsende aynı durum, çünkü omlarında kendilerine göre adetleri ve inançları var. Ateyiztle evlenmen gerek.
Ne alaka?
Yurt dışında ailem yanımda olmadığı için ee her bayram da ülkeme gelemeyeceğim için böyle bir durum olmayacak.
Saçma, sırf yurt dışına gitmek için ailenden uzak cehennememi gideceksin bayramlari sorun yaşamamak için 😀
Offf gerçekten sana laf yetiştirmeye vaktim yok dostum. Tercihlerime saygı duyup sessiz olursan sevinirim.
Karşında 20 yaşında çocuk yok senin:) dostum falan diyorsun ne komik ve ne çocuksu
Bir şeyide bir gün çok biliyormuş gibi davranmazsanız keşke
Akıl yaşta değil baştadır.
Görüyorum ki sende maalesef yeterli bir akıl yok.
Madem çocuğum o zaman benimle laf dalaşına girme,
çünkü 30 lu yaşlarda olan insanlar, ergence davranıp ona buna laf yetiştirmek ile uğraşmaz.
Özellikle kendinden küçüklere...
O yüzden önce yaşını,
sonra zeka seviyeni,
sonra da yaşına göre nasıl davranacağını bil.
Bu sözlerim sana 30 yıl yeter...
Okadarda kendini küçültüp cebe atmana gerek yok bence.
Baksana pabuç gibi destan yazmışsın.
Farkında değilmisin, çubuk öfke nöbetleri geçiriyorsun?
Hatını açıp akıl ölçümü yapmanada hemen gerek yok.
Beli oluyor çünkü ne kadar Zeki olduğun.
Sırf bayramda tartışma olmasın diye çevreni, aileni bırakıp Avrupa’ya gitmek istediğini yazmışsın🤣
Sonuç olarak kötü bir şeyde dediğimi sanmıyorum, ama tartışma haline getirdin.
Eyer konuşma seviyeni aşarsan sana hatını bildirirler.
Çocuk eğitirkende, boş ver neyse demiyoruz. Ögretmeye devam ederiz doğruyu ya da yanlışı.
Aslında çok saçma yorum yaptığını belirttiğim için hemen bu tavrın diye düşündüm.
Neyse artık umarım yeterince anladığını sanıyorum.
Beni alt edemediğin için niye 17 satır yazdın😂😂😂hey Allahım yarabbim sen akıl ver.
Lafta ustasın icraat sıfır
Önce yakın olana gidilir. Hangisi yakında ise onunla kahvaltı yapılır, akşama doğru da diğer aileye geçilir. Kurban Bayramı'nda ise kurban kiminle kesilecek ise önce ona gidilir, orada durulur duruma göre akşam saatlerinde geçilir.
20 yıllık evliyim 20 yılın belki 3-4 senesi eşimin ailesine gitmişizdir genel olarak benim aileme gitmişiz
Usulü erkek tarafına gidilir ancak hangisi yakın ise oda tercih edilebilir biz yıllarca babanneme gittik sonra ananeme bunun tartışıp birbirinizi kırmaya gerek yok heleki bayram gibi neşeli günler de
Ya zaten iki bayram var, birinde birine öncelik verin, ikincisinde diğerine. İncir çekirdeğini doldurmayacak şeyler bunlar.
Vücut büyüyor ama akıl büyümüyor işte nediye evlendiniz siz acaba bir de çocuk yapıp büyüteceksiniz yetiştireceksiniz
Kahvaltıyı bir ailede, akşam yemeğini diğer ailede yemek çözüm olabilir. Kim daha çok seviyorsa o hakkindan vazgececek bu defalık.🤗
Bence Yazı Tura Atın Hangi Taraf Kazandıysa İlk Oraya Gidin Çözümü Budur Bence Kavga Etmenize Bile Gerek Yok
Bunun için kavga mı olur yahu :) yazı tura atın... kazananın ailesine gidin, ertesi gün de diğerininkine veya bir sonraki bayrama
Genel olarak erkek tarafına gidilir bu böyledir...
Boşuna kavga etmişsiniz ayrıca illa kahvaltıya gidilecek bir kaide yok evdede kalabilirsiniz
İki aileyi de siz davet edin hep beraber kahvaltı yapmış olursunuz bunun kavgası edilir mi
Bence kahvaltiyi disarda bas basa yapin 🥰 sonra ailelerinize gidersiniz 🥰
Daha neler. Bayramlaşmak için de sonra çaprazlama ziyaret mi yapacaksınız?
Kura çekin hanginizin ailesi çıkarsa ona gidersiniz
bence garip kavga sebebi orta yol şu ikinizde kendi aileleriniz ile dışarıda herhangi bir cafe bistro olabilir kahvaltıya davet edebilirsiniz aynı şehirdeyseniz böylelikle sorun çözülmüş olur herkes mutlu olur. aynı şehirdeyse aileleriniz bu çözüm işe yaryacaktır hesabıda ortak ödersiniz olur biter
Siz ikinizin ailesini de kendinize çağırın en iyisi
Canim evliysen, ki öylesin, ilk erkeğin ailesine gidilir aksama da senin ailene. Bu eskilerden gelen bir sey. Daha yeni evlisin neden hemen böyle kavgalara giriyorsunuz ki. Kahvaltiya esinin ailesine gitsen ne degisecek. Senin ailen geri plana atilmiyor ailene hakaret edilmiyor. Ve artik kendi aileni önemsemen lazim. Anne babam diye bebek gibi kavga etmeyin
Bence evde başbaşa kahvalti edin ne şiş yansin ne kebap😊
Okurken eskiler canlandı😁
İlk kimin ailesi yakınsa ona gidilir.
Sabah iki saat birine gidin sonra da iki saat diğerine gidin bunu düşünemediniz mi
İlk kocanınkine git hem ne olacak adam mutlu olur sonra da seninkine gidin hadi öpüşüp barışın şimdi
kendi evinizde kahvaltı edin olur biter şart mı bir arada yemek yemek
Bir bayram sizin bir bayram onun ailesi gül gibi devam eder
Kurban Bayramı'nda ilk eşinin ailesine ramazan bayramındada senin bayanın ailesine gidin yani ☺️
Evinizde yapsanız da ikisine sonra gitseniz bayram bayram kavga etmeseniz
Ne önemi var ki bunun için kavga mi edilir kimin evi dahs yakinsa ona gidin neyi. kafasi bu
Direkt bayram kahvaltısını silin plandan başbasa yiyin
Önce kim çağırdıysa ona gidin yoksa ayıp olur yani
İkiniz ayrı gitmeniz saçma olur
senin annen benim annemmi var ikisinede gidin tapi olur mu öyle şey
bahane at öncelik bayanların de çözülsün olsun bitsin ne var büyütecek canııım aaaa
Bence siz evde oturun iki taraf size kahvaltıya gelsin, sorun çözüldü...
Sen onun ailesine o senin ailene gitsin en iyisi
İki aileyi de ziyaret edin ilk aile kalın diye ısrar ederse biraz oturduktan sonra diğer aileye ayıp olur gibi bir şeyler söyleyin. Saçma olayları büyütmeyin. Gurur meselesi değil bu.
Hep kibir bunlar
Başkaca şey değil
Ceviz kabuğunu doldurmayacak dek küçücük şeylerden evlilikler yıkılıyor
Kafalar müsait değil
Evlilik müessesesini yürütmeye...
Siz yürütüyor musunuz?
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında bir hatun bulursam...
Evli olacağım
Evli olursam da
Yürütecegim
Sen Tuncay ozilhan kdr zengin olursa Yasemin özilhan gibi bi kadın bulursun. Yoksa babayı bulursun 😂😂 gerçi yasemin okdr güzel bi kadın da değilde benim için neyse 😂
@AFiliYlnzlk dans fikrinisoran oldu mu?
Kes lan boş yapma
Ben ikisinede gitmem.
Önce biz sonra onlar.
Kararı sana bırakmadığına göre katışıksız bir hanzo ile evlisin üzgünüm
ilk eşinin ailesine git sonrasında kendi ailene gidersin
Sıraya alın her bayram bir sizinkilere birde onlara gidin bu kadar zor değil ya da aile fertlerini komple bir masada toplayın size çağırın
Evlenirken masrafın çoğunu kim ödediyse öncelik onun
Ne alaka ya
@nağmeyusracglyn çok alaka parayı veren düdüğü çalar
😅😅
Once yakin olana gidin sonra uzak olana bu mu yani tartisilacak sey
Erkeğin ailesine gidilir
Töre böyledir
Birine kahvaltıya birine öğlen yemeğine gidebilirsiniz yani orta yol bulmak lazım