AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
Sırayla gidin.
Bu Ders olsun Size
Önümüsdeki Bayram her iki tarafı Siz çağırın.
İlla kendi analarına gidilsin isterler erkek anası ya o sonuçta değerliler senelerdir bu tartışmayı yaparım hiç galip gelemedim, surat asmak en güzeli gidiyorsan da.
Aferin lanet kadın olmayı çok iyi beceriyorsun anlaşılan
Hele bu yeni nesil evlilerin haline. La ilk gün ona gidin 2. Gün sana gidilsin. Ne olacak yani?
Hiçbir yere gitmeyin en iyisi görüntülü üçlü grup oluşturup hepsini birden arayın😂
kurbanda erkek tarafina ramazanda kadin tarafina gidilir
Garip olur, kavga edeceğinize ailelerinize bildirin orta yolu bulun.
her iki taraf içinde ben olsam kahvaltıya yogunlasirdim ne koyacaklar önüme diye 🤗
Yorumlara baktığımda kadına, erkeklerden çok kadınların baskı yaptığını görüyorum. canım embesiller
bunun kavgasını neden yapıyorsunuz ki ne fark edecek kimde ettiğiniz?
Tabi ki garip olur bence şöyle yapın iki bayram varya birinde önce eşinin ailesine gidin önce diğerinde de senin ailene gidin önce hem kavga da etmiş olmazsınız
Bayram bir gün değil ya hani bi gün ona bi gün ona gidin nolucak sankii
Birine kahfaltiya , diğerine akşam yemegine gidin
Ayrı ayrı gidin makul olan bu aile ayrık kafa çocuklarıda böyle olmasi normal.
İkisine de gitmeyin. Ya da kahvaltı için birine akşam yemeği için diğerine gidin
Hallettiniz mi sorunu
yani evet bence garip olur. sabah oraya git azap erkenden bitsin öğleden sonrada sizinkilere geçersiniz
Ne önemi var ilk kime gidildiği? Değer vermek bu değil, bu tarz şeylere gereğinden fazla anlam yüklemeyin, canınız sıkılıyorsa daha iyi bir kavga sebebi bulun
Taş kağıt makas oynayın, kazananın ailesine gidilsin ya da her iki tarafı siz kahvaltıya çağırın..
Nekadar saçma şeyler bunlar ya kavga sebebine bakin
Çok salk bir çiftsiniz. Sakın çocuk falan yapmayın
Hahahhajsmmfkkfkfkdm haklı
İlk senin ailene gidilecek sonra da eşinin örf ve adetleri takma sürekli erkekleri ön planda tutan örf ve adetlerimiz kimin s***indeki
Merhaba ben kendi ailemden örnek vericem biz bayramları sıraya koyduk bence sizde öyle yapın mesela ramazan bayramında kendi ailenize kurban bayramında eşinizin ailesine gidebilirsiniz bunu eşinizle konuşun mantıklı gelecektir
Benim ailem de eskiden hep bunun kavgasını ederdi sizin dinamiğiniz de böyle mi olcak acaba dışardan çok aptal görünüyorsunuz
Çok net oldu be 😀
Kahvaltınızı kendi evinizde yapın, ilk önce size uzak olan kimse ona gidin, akşam üstü de size yakın olana gidin ardından evinize geçin
Valla ikinizde ayip etmissiniz evinizde kahvalti yapip gidin bukadar basit
Bende evliyim ilk once esimin ailesine gidiyoruz kahvalti orada yapiyoruz öglendn sonra da benim aileme gidiyoruz. Bunun için hiç sorun yasamadik ama oncelikle eşinin ailesini görmen gerekir normalde
Erkeğin ailesine gidilir düşüncesi cinsiyetçi ve yanlış bir düşünce bence. İkinizin ailesinide size çağırabilirsiniz ya da dediğin gibi ikinizde kendi ailenize gidin :)
Kahvaltıya bir tarafa öğlen yemeğine de diğer tarafa gidin
çok garip olur..
bence ilk önce kadının annesine gidilmeli..
İşte asalet işte zerafet işte feraset işte adam gibi adamlık
açıkçası kesinlikle kız tarafına önce gidilmesi gerekir sonuçta kadınlara öncelik değil mi ahahahajha😂 erkeklerin ailesi anlayış gösterir ama kız tarafının ailesi hep daha katıdır
Güzel fikir
Yani konum olarak hangisi yakınsa ilk ona gidin. Ertesi gün diğerine gidersiniz.
Düğün masraflarını da bu kadar eşit mi bölüştünüz
Ben olsam senin ailene giderim tabi ben çok kilibik olurum tokat bile atsan sesim çıkmaz 😊
Toplu kahvaltı yapın bende yapa yanlizim bayram sıradan gün gibi geçecek 😏😒 her yıl olduğu gibj nie ben diğer insalar gibi değilim ki hep yanliz hep burukk💔
ailen yok mu
Normalde erkek tarafına gidilir ama sizden pek karı olmayacağı için kocanizin işi zor
nE?
Bence garip olur. Bence anlaşmalı olarak ortak noktayı birkaç saat birinizin ailesine birkaç saat de birinizin ailesine gidin ya da bir gün birinizin ailesine birgün de birinizin ailesine gidin
Mesafe olarak yakın olana gidin kahvaltıyı orada yiyin akşam yemeğini de diğerine gidin.
Mesafe bakımından öncelik verdiğiniz için iki taraf da anlayış gösterecektir
Bence ilk damat ailesine sonra kız tarafına hem kız tarafında daha çok durmuş olursun🤩🤩
Hiç kafanız çalışmıyor iki tarafı da siz kahvaltıya çağırın
aradığım yorum
evlenmeyin ya sonra bunlar gibi mala bağlarsınız
önce erkek ailesine gidilir sonra senin ailenize gidersiniz.
Önce yakın olana gidilir
kafandan uydurma
@EresUnBebé popo. uydurdum.
evet öyle
@EresUnBebé sana uymaz ama idare et..
ne ben idare etcem o etsin
Önce eşinin aılesine ordan da kendi aılene gecersin. Tek derdınız bu olsun ya ne basit sorunlar bunlar yapmayın şöyle yıpratmayin evlılıgınızı..
Sacma olir bence once birine gidn biraz yiyin sorna digerine ama karnizizi doyurmayin az az yoksa digeri kuser
Kahvaltıya birine, akşam yemeğine de birine gidin. Alın çözüldü sorun. Böyle basit şeyleri büyük sorun etmeyin aranızda
Evet garıp olur bu bayram bir aileye gidin diğer bayram da ilk diğer aileye gidersınız
Çok saçma bir kavga olmuş
Merhaba 👋🏻 hangi ailenin evi yakınsa önce oraya sonra diğerine gidebilirsiniz. Veya ilk kim çağırdıysa
Tatile geldim kızlarla göz göze geliyorum ama gidip konuşmaya cesaret edemiyorum ve rahatsızlık vermiyim diye düşünüyorum ne yapmalıyım
yazı tura yapın ne bileyim aranızda çöp çekin kime çıkarsa o hesap gidin işte bana kalsa ben gitmem bile bayram ortamın bende migren yapıyor
yakınsa mesafe olarak kadının annesi uxak oturuyorsa erkeğe gidin sonra sana gidersiniz icabında yapın
Önce eşinin ailesine git daha sonra kendi ailene en son kiminkine gidersen daha uzun kalabiliyorsun böyle düşün ve tsrtışmayı bırak
Hangisi lokasyon olarak daha yakınsa ilk önce ona gidin işte. Neden böyle gereksiz şeyler yüzünden canınızı sıkıyorsunuz?
Bizim ailede kurban bayramında ilk baba tarafına ramazan ayında ise ilk anne tarafına gidilir.
Önce hocanınkine gidecen sonra kendi ailene gideceksin maalesef öyle
birinde kahvaltı yapın diğerinde öğlen et yiyin niye bu kadar abarttınız
ikiniz de bir yere gitmeyin pijama terlik evde oturun zaten çok sıcak.
İlk kayınanana git onu aradan çıkar
Sonra ananda istedin saat kal
Eşinin ailesine gidin geri kalan günü de senin ailenin yanında geçirin olsun bitsin ne tantana
Evlenmeyin ya bu mantıkta ki insanlar evlenmesin lütfen
Evin büyüklerinin ismi alfabeye göre ne kadar yakınsa ilk ona gidin
Bizim bi akraba oyle yapmisti. Bence abes bir durum. Cok sacma adetlerimiz var.
Bi bayram birinizin diğer bayram birinizin ailesine kahvaltıya gidin. Yazı tura atın.